Új hozzászólás Aktív témák
-
Oliverda
titán
Ezt az általad leírt módon majd könnyen ki lehet deríteni. Én is szívesen tesztelném, csak nekem valószínűleg nem lesz hozzá 4 modulom.
Nem tudom hogy milyen AM3-as lapot fogtok majd kapni/szerezni de az eddigi fórumos tapasztalatok alapján az ASUS M4A79T Deluxe jobb lett mint a Gigabyte UD5P.
-
dezz
nagyúr
Mint már a másik topikban megbeszéltük, a DDR-es időkig bezárólag megszokott volt az ilyen irányú korlátozás (pl. csatornánként egy DDR400-as modul volt támogatott, kettőnél visszavette a BIOS 333-ra). Ennek hatása az eladásokra konvergált a 0-hoz...
Persze ha ezt most egyesek, mint pl. te, valami hatalmas zűrnek állítjátok be, verve az üstdobokat, annak esetleg lehet valami minimális hatása. De még azt sem hiszem.
Ráadásul a Nehalem 1.65V max. ramfeszes ügyével ellentétben ez talán már a következő steppiggel a múltté.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Asztalos klub
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Autós topik
- Hardcore café
- Nyaralás topik
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i7-4600M I 8GB I 180GB SSD I NVIDIA i 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged