- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digikam sem tudja importálni?
Windows-on elszoktunk a "termináltól". Hibernálás kikapcs cmd-vel: powercfg -h off , ugyan ez a művelet a windows oldalról a hivatalos kikapcsoló progival 5 kattintás és 2 perc. Múltkor sokszáz file-t kellett törölni (w7 alatt TC-ből és explorerből próbálva), de csak számolta-számolta-számolta. CMD-ből a del /f *.* és mindent vitt...
Van, jó is, csak ellustultunk. Akinek meg még nem kellett a chkdsk meg a fixmbr az örüljön
Lapa: jól tudod, alt+F4, utána talán alt+L (vagy valami) a leállás, ctrl+shift+esc a taskmanager, ott is van leállítás.
PH-User: nem? Sebaj. Fogj egy keresztet
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
lapa
veterán
"azt ugyanis a M$ saját RDP kliense nem tudja"
ez nekem spec máshogy rémlik, de szerintem policyből biztos turkálható. vagy a restarttal keverem csak? mert pont ma restartoltam valami wint és ment.
hozzáteszem, anno az ikonokat is alaposan tervezgettem a kliensekre (default user) és élből csináltam shutdown ikont mindenkinek.
gugliztam: desktop klikk, majd alt + f4 elvileg kihozza a shutdown dialogot. meg tálca jobbklikk --> task managger is kéne tudja, de most seholse tudom kipróbálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- 160 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)