- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
Digikam sem tudja importálni?
Windows-on elszoktunk a "termináltól". Hibernálás kikapcs cmd-vel: powercfg -h off , ugyan ez a művelet a windows oldalról a hivatalos kikapcsoló progival 5 kattintás és 2 perc. Múltkor sokszáz file-t kellett törölni (w7 alatt TC-ből és explorerből próbálva), de csak számolta-számolta-számolta. CMD-ből a del /f *.* és mindent vitt...
Van, jó is, csak ellustultunk. Akinek meg még nem kellett a chkdsk meg a fixmbr az örüljönLapa: jól tudod, alt+F4, utána talán alt+L (vagy valami) a leállás, ctrl+shift+esc a taskmanager, ott is van leállítás.
PH-User: nem? Sebaj. Fogj egy keresztet
-
lapa
veterán
"azt ugyanis a M$ saját RDP kliense nem tudja"
ez nekem spec máshogy rémlik, de szerintem policyből biztos turkálható. vagy a restarttal keverem csak? mert pont ma restartoltam valami wint és ment.
hozzáteszem, anno az ikonokat is alaposan tervezgettem a kliensekre (default user) és élből csináltam shutdown ikont mindenkinek.
gugliztam: desktop klikk, majd alt + f4 elvileg kihozza a shutdown dialogot. meg tálca jobbklikk --> task managger is kéne tudja, de most seholse tudom kipróbálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC v5 , R5 8400F , RX 5700 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Latitude 5501 15.6" FHD IPS i5-9300H 16GB 256GB NVMe magyar vbill gar
- PowerColor Red Devil AMD Radeon RX 7900 XTX 24GB VRAM
- Honor 90 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3504
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest