- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
G-Guts
aktív tag
Traumschiff írta, hogy "Minden LCD kijelzős tabletnek szar a látószöge és a fényereje kivétel a high-end árkategóriában fekvő tableteké."
Tudtam, hogy nem valami jó a képernyője, de gondoltam csak el lehet ezt azért viselni.
Azt kell, hogy mondjam, hogy én még soha nem láttam ilyen pocsék kijelzőt. Mindennek van határa, ez már túllépi a határt gyenge minőség terén. Nem is kellett volna engedélyezni, hogy ilyen kijelzőt a piacra dobjanak. A képernyő valami borzalom. Szemből egy megfelelő szögből nézve tűrhető a képe, de a fekete színt azért még így sem tudja megjeleníteni, egyszerűen képtelen rá, és itt nem a mélyfeketét, hanem az egyszerű feketét értem, helyette szürkeárnyalat-szerű színt kapunk. Oldalról nézve akár még elviselhető is lenne a betekintési szög, de nem ezzel van a baj, hanem azzal, hogy egy ici-picit is hátrafelé megdöntve nézve már invertálódnak a színek, az összes színből egyszer csak egy nagy árnyék lesz, ezért az eszköz így már használhatatlan. A gyártósorról soha nem szabadott volna lejönni ilyen kijelzőnek! A Huawei x3 kijelzője a POV Mobii Tegra kijelzőjét PORIG alázza. Amikor elsötétedik a képernyő majd úja vissza világosodik, már akkor látszik, hogy itt valami marhára nem stimmel, mivel ez a fényváltozási folyamat óriási lépcsőkben történik meg, amit máshol eddig nem igazán láthattunk. Ez a képernyő nemhogy rossz, ezt nevezhetjük akár egyenesen hibásnak is.
A gép súlya pedig túl nehéz a normális használathoz. Pont.
Fülhallgatóval hallgatva az eszköz hibásan teljesített, kettő fülessel próbáltam ki, melyből az egyik igen jó minőségű. Össze-vissza dobálta a magas és mély hangokat, nem rossz minőség volt ez na, hanem egyszóval hibás. Bár lehet, hogy csak egy hibás terméket fogtam ki ilyen téren, nem tudom.
A szoftveres bakikra meg nem is térnék ki. Mintha úgy olvastam volna, hogy 3.0 nem fog rá hivatalosan megjelenni, csak majd egy következő POV/Advent Vega eszközre.
Szoftveres oldalról még egyáltalán nem is zavart volna ez a tablet (de ha később zavart volna, max. rátoltam volna egy másik romot), a játékok is szépen futottak rajta, az érintője is tűrhető volt, a web oldalakat is szépen betöltötte, ráadásul mindez a gyári rommal.
A hibáival együtt (egy fő hibától eltekintve) ez egy egész jó tablet lenne, de ilyen képernyővel egy tabletet egész egyszerűen nem lehet használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Viccrovat
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest