Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• G-Guts

aktív tag

válasz balhmm #155 üzenetére

:DDD Csak az baj, hogy a hozzászólás óta el telt több mint egy év, mely során még több 2 magos illetve néhány 4 magos tablet is megjelent már azóta a piacon, de ne zavarjon.. :N

• G-Guts

aktív tag

Traumschiff írta, hogy "Minden LCD kijelzős tabletnek szar a látószöge és a fényereje kivétel a high-end árkategóriában fekvő tableteké."
    Tudtam, hogy nem valami jó a képernyője, de gondoltam csak el lehet ezt azért viselni.
    Azt kell, hogy mondjam, hogy én még soha nem láttam ilyen pocsék kijelzőt. Mindennek van határa, ez már túllépi a határt gyenge minőség terén. Nem is kellett volna engedélyezni, hogy ilyen kijelzőt a piacra dobjanak. A képernyő valami borzalom. Szemből egy megfelelő szögből nézve tűrhető a képe, de a fekete színt azért még így sem tudja megjeleníteni, egyszerűen képtelen rá, és itt nem a mélyfeketét, hanem az egyszerű feketét értem, helyette szürkeárnyalat-szerű színt kapunk. Oldalról nézve akár még elviselhető is lenne a betekintési szög, de nem ezzel van a baj, hanem azzal, hogy egy ici-picit is hátrafelé megdöntve nézve már invertálódnak a színek, az összes színből egyszer csak egy nagy árnyék lesz, ezért az eszköz így már használhatatlan. A gyártósorról soha nem szabadott volna lejönni ilyen kijelzőnek! A Huawei x3 kijelzője a POV Mobii Tegra kijelzőjét PORIG alázza. Amikor elsötétedik a képernyő majd úja vissza világosodik, már akkor látszik, hogy itt valami marhára nem stimmel, mivel ez a fényváltozási folyamat óriási lépcsőkben történik meg, amit máshol eddig nem igazán láthattunk. Ez a képernyő nemhogy rossz, ezt nevezhetjük akár egyenesen hibásnak is.
    A gép súlya pedig túl nehéz a normális használathoz. Pont.
    Fülhallgatóval hallgatva az eszköz hibásan teljesített, kettő fülessel próbáltam ki, melyből az egyik igen jó minőségű. Össze-vissza dobálta a magas és mély hangokat, nem rossz minőség volt ez na, hanem egyszóval hibás. Bár lehet, hogy csak egy hibás terméket fogtam ki ilyen téren, nem tudom.
    A szoftveres bakikra meg nem is térnék ki. Mintha úgy olvastam volna, hogy 3.0 nem fog rá hivatalosan megjelenni, csak majd egy következő POV/Advent Vega eszközre.
    Szoftveres oldalról még egyáltalán nem is zavart volna ez a tablet (de ha később zavart volna, max. rátoltam volna egy másik romot), a játékok is szépen futottak rajta, az érintője is tűrhető volt, a web oldalakat is szépen betöltötte, ráadásul mindez a gyári rommal.
    A hibáival együtt (egy fő hibától eltekintve) ez egy egész jó tablet lenne, de ilyen képernyővel egy tabletet egész egyszerűen nem lehet használni.

Új hozzászólás Aktív témák