- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung SmartTag2 teszt
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
eXodus
őstag
Játszhatatlan a settlers. Nem ilyenre találták ki. Ujjal eltakart képernyőn semmit nem látni. Itt nem lehet megoldani úgy mint pár játéknál h a képernyő két szélére elhelyeznek nyomkodható felületeket (amikhez bill szintén jobb..).
De ha valaki azt szereti h 1 óra szenvedésből csak pár percet lát a játékból hát hajrá. -
zH.
senior tag
Ma kipróbáltam PC-n.. és ESZMÉLETLEN JÓ!
Egyre jobban várom. -
Hosssszu
őstag
Én is végigtoltam pc-n, melóhelyen. Csak utána kirúgtak. Persze, nem ez miatt!
De egyébként nagyon jó játék!Jó lenne, ha gondolnának a "java"-s telefonokkal rendelkezőkre is!
-
eXodus
őstag
Lehet, de senki sem vesz... (gondolom neked sincsen
)
Egész egyszerűen kényelmetlen az érintőkijelző játékok alatt. Sima telefonon a billentyűzet sokkal praktikusabb. Kipróbáltam a Drivert, Settlerst (nem kell bemutatni a játékokat..), de használhatatlanok. Szép grafika és ennyi. -
Kell egy iPhone.
-
eXodus
őstag
Ez már talán lehetne irányítani. De ceruzával (még mindig) sokkal könnyebb dolga lenne az embernek...
-
mad1
veterán
Gondolom a mentest nem lehet athozni..
-
zH.
senior tag
Várom.
-
DarkByte
addikt
Android-osokra is gondolhatnának igazán.
-
30z.Samu
titán
PC-n végignyomtam! Nagyon komoly játék!
-
shenmuedc
tag
Én DS-re örülnék ha jönne!
Ez amúgy is szar lenne ifone-ra ha olyan lenne mint a puzzle quest. A túl sokmindent nem tudja kezelni a képernyőn mert az ujj vastagsága miatt az ember folyton félrenyom. Az ilyet csak stylussal jó, azt meg nem tudja az ifone. -
HyP3b0y
senior tag
Én még az orange boxal kaptam a peggle-t és mikor megláttam iphone-ra ott is végigjátszottam, de ezzel még nem volt lehetőségem gépen játszani, majd akkor telóra
-
plus44
veterán
Sok jó játék van Iphone-ra és még több használhatatlan, de ez ott lesz a tutiban, ha mindent hibátlanul megcsinálnak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Gamer PC - i3 12100f, RTX 3070 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged