- Yettel topik
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DS39
nagyúr
Jelenleg is egy 9 Pro-t (+ nélkül).
Havonta jönnek frissítések, de olyan mintha béta tester lennék, kísérleteznek, ki-be vesznek, módosítanak olyan funkciókat, amik egy nagy gyártó telefonján állandó stabil dolgok. (Pl. Kikapcsolási menü már május óta a 3. verziónál tart.)
Ami nem jó, hogy az appokat a sok ram ellenére folyton löki ki a memóriából. (Ez a legrosszabb)
A gesztus vezérlésnél van olyan feature hogy a billentyűzeten nem működik a visszalépés, a véletlen érintés elkerülése miatt. Ez a legutóbbi frissítés óta nem kikapcsolható.
A telefon kezelő app nem képes arra hogy az appok gyorsítótárát törölje, kézzel kell szarakodni egyesével.
A kamera lyuk sávban a levágás apponként állítható, de sok esetben hiába, nem tesz adott app esetén fekete sávot mögé. (Ahol igen, ott is fekvő nézetben)
Kár hogy Trump a Huawei-t kinyírta. Az Emui tök jó kiforrott rendszer volt, ott rendszer szinten működött ez a funkció, minden app esetén tökéletes volt. -
-
DS39
nagyúr
válasz
hallerlaller #35 üzenetére
Inkább ne. Szoftveresen elég gyenge.
-
válasz
hallerlaller #39 üzenetére
Szoftveren mindig múlik a dolog.
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... miért teszik középre a kamerát."
Alapvetés, hogy az a rohadt lyuk sehol sincs jó helyen, de ha már muszáj, hogy legyen, akkor szvsz. jobb, ha középen van.
Nézd csak meg, hogy azoknál a mobiloknál, amelyeknél szélen van, egyúttal lejjebb is kerül, ezáltal kolbászvastagságúra növekszik a status bar.
Vagyis a duma, hogy így nő a hasznos felület nagyon max. akkor igaz, ha valaki videót néz és/vagy játszik. A maradék időben (amikor ott van status bar) az a "több", így igazából kevesebb, mintha nem lenne notch, lyuk, stb. -
Jó az IMX766-os szenzor, Realme 9 Pro+ban hasznaltam, nagyon jó képeket lőttem vele.
De felénk ez nem valószínű, hogy jönni fog. Only China
-
Somatom
veterán
Nem értem, hogy miért teszik középre a kamerát. Szelfinél, videótelefonálásnál látni a képet, lehet úgy tartani a telót, hogy jó legyen a kép. A hang meg pár centivel arrébb is terjed. Viszont a középső kamera kivágás kettéosztja az állapotsávot, amitől csökken a megjeleníthető infó.
-
hallerlaller
addikt
Következő telefonom realme lesz ezt egyre biztosabban érzem.
-
Essentials
aktív tag
válasz
ForRedGlory #28 üzenetére
Kis iróniával fűszerezve ha azt vesszük alapul hogy idén már kiadtak kb 45 féle mobilt, és hol van még az év vége, akkor simán benne van a tarsolyban hogy a kapszula miatt előkapták a 100 féle megtervezett, és soron következőből azt, amelyik pont középre tolt kapszulás. A kínai ipari kémkedésnek köszönhetően egyébként se ringassa magát senki abba a hitbe, hogy a mobilgyártók döntéshozói a szeptemberi bemutatón látták meg először az idei iPhone-okat. 🙉 De ez totál mindegy szerintem, mert december végéig még lesz 20 féle Xiaomi telefon kiadva amik így vagy úgy de egymás klónjai, és sokszorosan lefedik azokat a lehetőségeket, amiket például egy telefon előlapján módosítani lehet.
Nincs jelentősége, és az átlag vásárlók szemében sem igazán lesz szerintem.
-
ForRedGlory
félisten
Értem. Kérdés: az Apple az első, aki középre tesz kamerát?
Ha azt szeretnéd válaszolni, hogy igen, akkor valami jobbat írj, mert arra kapásból az lenne a válaszom, hogy a Xiaomi két kamerát tett oda és szerinted majmolás-e, ha nem a szélére teszi, hanem szimmetrikusan középre. Ha pedig azt mondod, hogy nem, akkor nincs több kérdésem.
-
joey04
titán
válasz
ja igen kínában biztos csak akkor tudták meg hogy fog kinézni az új iphone
-
DS39
nagyúr
válasz
az már régóta ismert volt, hogy hol fog elhelyezkedni a kamera az új Pro 14-eken.
a szoftveres része volt a bemutató "csattanója". (azt nem is másolták, nem véletlen) -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Viktor0610 #6 üzenetére
"Én is azt várom már, hogy ... "
Azt várhatod! Ugyanis ez a nyavalyás lyuk, sziget, kapszula, stb. mára rohadt menő lett. Mindeközben már három évvel ezelőtt is voltak olyan telefonok, amiknél nem lógót be a képbe semmilyen ordenáré sz@rság. Vagyis meg lehet ezt szépre, diszkrétre csinálni. De, a gyártók ezt szemlátomást nem akarják. -
Essentials
aktív tag
Ugyanúgy nem kap certifikációt pénzügyi műveletekre, ahogy a 2D szelfikamerák sem. Hogy ez azért van mert a pénzintézetek szerint alkalmatlan rá, vagy a Hua nem erőlteti, az sosem fog kiderülni. A Huawei természetesen nem dicsekszik ezzel, inkább a "világ legszofisztikáltabb notch-ának" hívja a megoldást, és az "enyém gyorsabbnak" a tudjuk minél.
A teljes funkcionalítást élvező ujjlenyomat olvasó mellett inkább tűnik pénz- és helykidobásnak a telefonban, egy gimmick.
-
hogabesz
aktív tag
válasz
Essentials #24 üzenetére
Ez komoly? Mármint, hogy a Huawei féle 3D azonosítás nem jó erre? Ezt én nem tudtam, azért kérdezem.
-
Füleske
addikt
válasz
Viktor0610 #6 üzenetére
F2 Pro - n nekem fel sem tűnik.
-
Essentials
aktív tag
válasz
N.otorious #22 üzenetére
Ha a fizikai fizetésre gondolsz, az egy olyan interakció, amihez mindenképpen szükséges az autentikáció. Erre az autentikációra pedig a Huawei 3D megoldása alkalmatlan.
-
Somatom
veterán
válasz
N.otorious #22 üzenetére
Nem. Elég bekapcsolni a kijelzőt.
-
N.otorious
senior tag
válasz
Essentials #20 üzenetére
Androidon úgy lehet fizetni hogy feloldod a telefont, ergo akkor működik?
-
válasz
A Molyember #12 üzenetére
Nem tudom, miért saomi fanboyság, ha a hülyeséget megjegyzem, de egészségedre.
-
Essentials
aktív tag
válasz
Bálint941121 #8 üzenetére
A Huawei is erősen bullshittelt a kapszula kivágásaival, csakúgy mint anno a nyomásérzékeny kijelzőjével, amit azzal promóztak hogy lehet vele narancsot mérni... Az is azért volt nekik, mert az Apple beletette.
A Huawei 3D megoldása nincs hitelesítve a bankok részéről, se online, se fizikai pénzforgalomhoz, ergo telefon nyitogatásra alkalmas. Totál parasztvakítás egy fullos funkcionalítással rendelkező kijelző alá épített ujjlenyomat olvasó mellett.
-
Essentials
aktív tag
válasz
Viktor0610 #9 üzenetére
DDDD Kiváncsi leszek, mennyire tud a nyomába eredni a jobb egykamerás megoldásoknak kettővel. Van egy ötletem!
-
ben11
őstag
Nem látom, hogy ez miért alma koppintás? Mert középen van és széles? Ekkora helyen fér el..
A dinamikus sziget meg aztán a legnagyobb vicc és parasztvakítás az elmúlt pár évben. -
sBc
aktív tag
Egyhetes hír:
Xiaomira már meg is csinálták a Dynamic Island-et...de véleményem szerint egy baromság ez a sziget is.
-
-
judas13
veterán
Hihetetlenül szánalmas.
-
roli543
őstag
Az oke. De a forma, az elhelyezès… tehettèk volna pl bal oldalra, mint a Huawei, vagy Samu S10+
Tudjuk jól, hogy ez tudatos… -
-
Bálint941121
tag
Azért az iphone még mindig face id-s,ennek igy semmi értelme huawei p40 is az volt mármint a pro változat legalábbis ha már mindenképp utánozzák legalább a felhasználók járnának jól de így bazári az egész xiaomi..
-
roli543
őstag
válasz
Viktor0610 #4 üzenetére
Azzal van a baj, hogy ezzel megint az Applet majmolják… cink
-
-
bear_
aktív tag
válasz
Viktor0610 #4 üzenetére
Az a baj, hogy semmi értelme az egész koncepciónak, az egész helypazarlás. A lyuk vagy kapszula feletti részen értelmes tartalmat nem lehet megjeleníteni.
-
-
roli543
őstag
Ez épp oly nevetséges, mint a 2 MP-es makró kamerák…
-
Elit3Zotya
addikt
Apa kezdődik..
-
j.la
tag
Nahát milyen egyedi.. ja nem! Miért kell mindig a másikat majmolni, félnek saját útra térni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Napelem
- Projektor topic
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Yettel topik
- Egyre jobban hisz az AI-képes szemüvegekben a Meta
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Háztartási gépek
- EAFC 25
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest