- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
laposonly11 #40 üzenetére
Ez már nagyon ócska troll. Legalábbis őszintén bízom benne, hogy troll, mert ha nem az, akkor van baj, nem kevés.
Be kell valljam, nehéz eldönteni, de ha mégsem az lennél, és nem csak a random provokáció okán irkálod egymásutánban az ilyen sületlenségeket (mert unatkozol, és nem tudsz produktív elfoglaltságot találni), akkor:
"na most ezt csináld egy olyan egérrel aminek nincs súlya, hogyan akarod ezt végrehajtani te szöszi?"
1.) Sötétbarna hajú férfi vagyok. Nem mintha a témát tekintve bármit is számítana, csak mondom.
2) Teljesen csuklóból játszom, és ujjbegyekkel végzem a finomkorrekciót. Megint nem igazán releváns a témát illetően, csak mondom, mert annyira szereted a vállból hadonászást szajkózni.
3.) Hogy akarom végrehajtani? Úgy, hogy annyit mozgatom azt a pihekönnyű egeret, amennyit kell. Veled ellentétben nekem nincs szükségem fél kiló nehezékre, hogy valamennyire kordában tartsam az elkrumplisodott, spasztikus karomat.
"mert nem sok agy kell ehhez a két címhez, csak reflex az meg dögunalmas,"
Ha valóban ezt gondolod a Quake-ről, akkor valami elképesztő szinten lövésed sincs a témáról (I just leave this here - igen tanulságos, bár nyilván mások számára, akik esetleg ténylegesen veszik majd a fáradságot, hogy végignézzék, hiszen a stílusodból ítélve arra jutottam, hogy te nem fogod) - bár ez nem meglepő a hat raklapnyi nettó baromság után, amit eleddig voltál kedves megosztani velünk.
"én mindig az első 5-ben, ha rátaposok akkor első 3-ban végzek,"
Még mindig nem tudom, hogy troll-e. Ha nem az (és nem hatványozottan feleslegesen gépelek), akkor erre büszke vagy, vagy mi? : D Mármint számomra létezik az első hely, és van minden más, összeráncolt szemöldökkel kísérve; ebből a szempontból egyre megy, hogy public szerverről vagy tournamentről van szó (bár public esetén négyzetesen igaz). Tudom, régi stílű hozzáállás, de ezen már nem tudok változtatni; hosszútávon azért szült némi sikerélményt.
Pápá. Téged vár 2 centin az überpro BF ( :' ) meg az Arma, szóval nem akarom a túlképzett idődet rabolni. Én is mennék már kapálni a zacskós nápolyit. Április 1-jén remélem, visszatérünk a témához.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 1 i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 4G modem
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 3 Ryzen 5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 1GB dedikált VGA
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga Gen 3 i7 / 16GB / 512GB SSD / 2 az 1-ben érintőkijelző / WQHD IPS
- Lenovo ThinkPad T14s i7 / 32 GB RAM / 256 GB SSD / Full HD IPS
- HP EliteBook 650 G9 12. generációs i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 ZALMAN S2 TG A-Data 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest