- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackSoft
addikt
válasz
Arthuro_Adam #32 üzenetére
Még mindig nem tiszta mire akarod ezt érteni, és milyen formában. Mert ezt most én úgy veszem (és nem tudom hogy helyesen értelmezem-e), hogy adatkorlát pl 2GB adatforgalom lehet max... Ez pedig nem igaz, mert mondjuk nekem olyan előfizetésem van, hogy annyit számláznak amennyit használom. Akár torrentezhetek a telefonommal naponta Blu-Ray filmeket is, annak alapján fogom kapni a számlát.
-
BlackSoft
addikt
válasz
Arthuro_Adam #30 üzenetére
"...Magyarországon még inkább, ahol szó sincs korlátlan mobilnetről."
A korlátlant hogyan érted?
-
BlackSoft
addikt
Ettől nem a termék nem használható, hanem egy régióhoz kötött funkciója. Bár ezt sem nagyon értem, mert én megveszek valamit, mondjuk egy tabletet, ami a munkámhoz szükséges, akkor az legyen olyan, hogy ha én japánban vagyok, vagy usa-ban akkor is működjön ahogy kell.
Nekem telefonnal 3G-m amúgy mindenhol volt eddig, európán kívül is, és ez a mobilhálózatra is igaz.
-
BlackSoft
addikt
-
BlackSoft
addikt
Telefonokban is van. A gyártása meg nem 160 dollár, hanem 1,60dollár kb, szóval én simán arra gondolok, hogy ezt nem kellene felszámolni egyáltalán, hanem alapként ott kellene, hogy legyen.
Példa erre, hogy vettem egy iPad-et, még az elsőt. 32GB-ot, és mondtam, hogy kell a fenének a 3G bele. Eltelt 1év, és mégis szükségem lett volna bele a 3G-re, adhattam el, hogy vegyek olyat, amiben van...
Telefonban is van LTE, nem kötelez senki, hogy használd is, de ott van, ha kéred, ha nem. Laptopokba is nyugodtan tehetnének szerintem.
-
BlackSoft
addikt
LTE szerintem már alapfelszereltség kellene hogy legyen minden mobil eszközben, de ez az én véleményem. Nekem amúgy tetszik ez a kis ketyere, még az is lehet, hogy valamikor beszerzek egyet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Reklámblokkolók topikja
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest