- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Synthwave #23 üzenetére
na ez (mármint a fújkálás) az, amit nem akarok csinálni én sem. nem azért mert fáradtság, hanem mert nem akarok ezzel is még külön foglalkozni. amúgy tetszik, hogy könnyű, meg az én fakezemnek aztán tökmindegy, mivel lövetem le magam, de a retekegér design az nagyon nem gyere be. ettől eltekintve biztos tök jó, csak nem nekem gyártották.
-
Ringman
félisten
válasz
Synthwave #23 üzenetére
nagyon örülnék ha a forma és a súly mellett nem lenne korlátozó tényező a clickforce - főleg a 100+g-s görgőklikk a wtf kategória. (cad miatt többet használom a middleclicket, mint a jobb gombot)
támogatnám a 3 gomb+görgő kialakítást is, de azt a contouron kívül szerintem senki nem alkalmazza, azok az egerek meg a súly miatt esnek ki. -
5150
aktív tag
válasz
Synthwave #18 üzenetére
Az elérhető egerek tekintetében értettem. Mx300-at kb. lehetetlen beszerezni, aurórát talán még kapni, salmosát, vagy akár utódját az első gen (1.8/3.5dpi) abyssust vért izzadva esetleg fel lehet lelni, a kinzu v1 beszerzésének esélye, még későbbi kiadásokban, pl. sudden attack korean edition is valahol a valószinűtlen és a lehetetlen határán klaffog. Persze nekem is van pár álomegerem összerakva fejben, de inkább le sem irom, úgysem készülnek el soha az életben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amazon Kindle
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Synology NAS
- TCL LCD és LED TV-k
- Futás, futópályák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest