- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
leviske
veterán
De én arról beszéltem, hogy hülyeség azért évenként 300k-ból frissített gépekkel számolni, mert a csúcs grafikához az kell, hiszen az aktuális konzolok se azt nyújtják. Azoknak a grafikai szintjét hozza egy 4-5 éves számítógép is a mai napig. Vannak rossz portok, de azok meg jellemzően olyan hanyag fejlesztőktől érkeznek, hogy a tartalom se jobb.
Igazából, ha az exkluzív címeken múlna, akkor nyugodtan lehetne az embernek egy X360, PS3, XO, PS4 és egy "gamer" PC a tulajdonában, hiszen minden platformon előfordulhat, hogy nem jön ki rá valami, amivel szeretnénk játszani. Pl: nekem tetszik az Uncarted sorozat, hiába vennék PS4-et, csak cloudon keresztül játszhatnám az eredeti 3 részt, Xbox-al meg már végképp nem mennék ez ügyben semmire, pont úy, ahogy PC-vel. Aztán az új bejelentett kínálatból tetszik az inFamous:SS, hiába vennék Xbox One-t, nem tudnék vele játszani. Aztán a The Last of Us esete, ami miatt ugyancsak nem vennék PS3-at, de máson egyelőre esélytelen, hogy futni fog, ha cloudozni nem akarok.
Szóval lehet sorolni. Nem érv PC ellen az exkluzivitás. Erre csak rátesz, hogy rengeteg cím csak félexkluzív volt az E3-on, szóval PS4-en VAGY Xbox One-on ÉS PC-n jelennek meg. Ennek fényében játékok terén pont a PC az ideálisabb és ezért is rökönyödtem meg abban, hogy van-e értelme PS4-et venni. Ezen túlmenően vannak már csak olyan apróságok, mint a mentések továbbvitele (DA3-ba tuti nem tudnám továbbvinni az előző két rész mentéseit, mert PC-n toltam.) és a haveri társaságok PC-n ragadása (nézz be egy BF4 topikba, eszük ágában nincs konzolra váltani és jó esély van rá, hogy ennek fényében lett megírva a Frostbite 3 is, amire évekig fognak az EA címek alapozni).
Épp ezért mondtam, hogy amit írsz, totálisan szubjektív, nem mérhető így vitázni is felesleges róla, hiszen egyénenként fog eldőlni, hogy kinek mit érdemes választania. Neked nyilvánvalóan megéri konzolt venni. Esetemben jóval árnyaltabb a kép.
-
leviske
veterán
Amiről Te beszélsz, nem egy mérhető dolog. Mindenkinek más jön be. 3-4 éve én se gondoltam volna, hogy RPG-k után egy Battlefield 3 multit tudok majd élvezni.
Ellenben a grafikai szint adott, az is hozzátesz a játékélményhez, mivel nem mindegy, hogy egy rakat színes kockából kell kikövetkeztetni, hogy épp min kéne elképednünk, vagy pedig egy kidolgozott pályán tehetjük ezt meg.
Felteszem Te is szívesebben játszanád végig a Baldur's Gate részeket a DA:I demózott kinézetével és maibb irányítással, TP nézetben.
MOD: off
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 13 Pro 128 gb (fehér)
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5430 14" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Számítógép építést vállalok - Több, mint 80 sikeres gép tapasztalattal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest