- Hová lett 1000 mAh?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Mobil flották
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Franticfox
tag
Én ugyan nem émelygek, de határozottan érzem, hogy dobozba vagyok szorítva... Anno túltettem magam rajta, valszeg most is menne (vagy menni fog
), de ha lenne ilyen opció, biztos hogy távolabb raknám...
Na, most utánakerestem kicsit, widescreen felbontáson kitolódik oldalra a látómező, némi átmeneti megoldásként
(plusz van hack is egyébként) Ezt szeretném még idézni:
"Still I can't wrap my head around it as being part of the difficulty, personally since we discussed it I feel like playing in a straight jacket. Enemies are supposed to be tough and the way you handle them should be the difficulty, not a ranger that apparently can't look any further than 15 meters :/. But maybe I'm just burned out"
-
Franticfox
tag
Azt egyébként tudja valaki, hogy a látótávolság ekkorára való lekorlátozása fejlesztői döntés, vagy a motor limitációja? (Merthogy a cikk hatására - ami pont azt írja le ami szükséges, én is még a béta idején játszogattam a játékkal pár tíz órákat - én is telepítettem, és kényszeredetten megállapítottam magamban, hogy hát igen, ez még mindig ilyen...)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged