- iOS alkalmazások
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Google Pixel topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
Hááát... Sztem az elnevezés eleve az. Olyan mint a danone joghurt amire ráírták hogy mittudoménmit tartalmaz, aztán mégse. Ha nem korlátlan, akkor ne lehessen használni a korlátlan jelzőt. Nem az apróbetűben kell feltűntetni hogy "ja bocs csak vicceltünk", mert azt senki nem olvassa el, és megtéved. Én se állíthatom magamról hogy agysebész professzor vagyok, még akkor se ha apróbetűben odaírom hogy nemis.
-
whiz
aktív tag
Azok látnak benne fantáziát, akik kint laknak valahol a retek puszta közepén, és bár ott 3G nincs, de legalább EDGE van a betárcsázós lószar helyett. Az okos használatról meg annyit, hogy erre is figyelni kell, különben elszállnak a gigabájtok seperc alatt. Én pl. se nem torrentezek, se nem ftp-zek otthon, nem töltök különösebben semmit, főleg nem nagy üzemben, mégis elmegy havi 4-5GB úgy, hogy azért figyelek rá...
Egyébként meg amit világosan megírtak a szarháziak, az a gyakorlatban meg se közelítette a leírtakat. Röviden ótvaros hazugság volt az egész. A háló meg most se fogja bírni, ha tízezrek kapnak rá, és kezdődik minden újra...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- DUNE médialejátszók topicja
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- iOS alkalmazások
- EAFC 25
- Ford topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Jelszókezelők
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest