- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
9950es
aktív tag
Ha lenne valami normális shutter szemüveg akkor nekem is tetszene a plazmás 3d. De így, hogy maga a szemüveg ugyanolyan polarizeres megoldást használ ( + 1 retarder réteg ) , mint egy 2 projektoros , 100%-os kitöltésű linear polarizer setup, nem repesek az örömtől mikor hozzáfog beleszabdalni a látómezőmbe. ...És nem a szabdalással van a gond, hanem a kettővel együtt.
-
9950es
aktív tag
Cikk: Én beleírnám a tényleges vetélytárs technológiát (DLP), az LCD maximum vicc kategóriában versenyzik, tesztekben a Mitsubishi Laservue-t viszont simán kihozzák győztesnek a Pio Kuro-val szemben

KTTECH: 120hz, azért lesz feleannyi fényerő , mert egyszerre csak 1 szemen át szemlélheted a képernyőt, azt gondoltam egyértelmű. Egyébként én a mai nappal fel is adtam a shutterezést, elegem van belőle. Ha megszereztem az ezüstvásznamat rendelem a második projektort.
Mellesleg semmi gond a 15.000-es 1 dlp kontrasztal, statikus íriszel én is megtudom modolni a projektoromat , ha még bele is nyúlnék nem állna meg 10,000 alatt , holott 2.2 k-ról indul.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Milyen videókártyát?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xbox Series X|S
- Poco F7 – bajnokesélyes
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- További aktív témák...
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest