- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MIUI / HyperOS topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
Új hozzászólás Aktív témák
-
David75
őstag
Mint olvashattad középiskolát írtam.De amugy minden korosztályra igaz ez ahogy hallottam anyi kiegészítéssel hogy középkoruak közt még elterjedtek a motorola és a blackberry telefonok.Az üzleti kategóriában meg hát egyértelmüen a blackberry a vezető amerikában.
-
David75
őstag
Az az igazság hogy vannak amerikai ismerőseim és pont az az a hely ahol nem lesz olyan tulzottan jó piaca miután ha csak egy középiskolábol indulok ki vagy sidekick-je van valakinek vagy iphone-ja.A qwerty-n kivül nem tudom miben tudna anyival többet mint az iphone hogy megérje lecserélni...Meghát még anyi program meg játék se lehet rá szerintem...
Amerikába nem adnának le abból az ottani presztizsből ,hogy "iphone-om van" -
törölt tag
nem hiszem, hogy a szabadalmi perekkel sokra mennének. valószínűleg jól átgondolta a Palm ezt a dolgot, mielőtt belekezdtek.
az eredeti hírek szerint április elején kellett volna debütálnia, de úgy tűnik, hogy a Sprint nem nagyon erőlteti még a dolgot, és most május látszik reménytelinek.
-
<NewL>
addikt
Miért ne? Nem a zoomolás meg az úgy zusammen az érintőképernyő kezelése miatt fenyegeti szabadalmi perekkel az Apple? Ahhoz meg nem sok köze van még meg sem jelent 3.0 sw-hez.
Hát nem tudom,ne legyen így minden zökkenőmentesen menjen a Palmnak,rájuk fér ezeket a veszteséges adatokat nézve.1 hét múlva?
Ezt hol láttad?
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
vehement69 #7 üzenetére
az a GSM verzió, amire Te gondolsz.
mármint ha jól tévedek, a "mi" verzsönünk jön ekkor.
-
törölt tag
válasz
vehement69 #7 üzenetére
hmm, lehet, hogy rosszul emlékszem, nem találom most azt a hírt, ami ezt erősíti meg... azt hittem, hogy a bgr-en olvastam, de nem találom...
-
törölt tag
elvileg nagyjából egy hét múlva kapható lesz a Sprintnél, ennyi időn belül szinte képtelenség, hogy az alma beleköpjön a levesbe
mivel a most bejelentett 3.0-s firmware-ük is csak nyáron jön, így ha még most bejelentenének egy új telefont, akkor is egy fél év előnye lenne a Palmnak.
-
.mf
veterán
Mindent egy lapra, pardon, gépre tesznek fel...
Elég kockázatos lépés. Ha valamelyik konkurrens közben kijön valami jobbal, vagy túl magasra árazzák a készüléket és nem lesz rá elegednő kereslet, már mennek is a süllyesztőbe... -
törölt tag
ha olyan fene nagy a veszteség, akkor esetleg piacra dobhatnák máshol is, nem csak lekorlátozva egy szolgáltatóra... ekkora kezdeti felhajtás után biztosan lenne rá kereslet felénk is, Ázsiában is.
-
<NewL>
addikt
Reméljük a Pré kihúzza őket a csávából.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Klaus Duran: 2025 dude
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- EAFC 25
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest