Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
B1T3
addikt
A fagyás egyedi? Mert akkor én is megvárom a végleges verziót, ha nem.
-
divid4
csendes tag
Én ma felraktam x6-ra, gyorsabb, de kb. 3szor lefagyott a teló és kilépéskor a kijelzőn elmosódnak a szinek, úgyhogy visszadobtam a 3.04-et.
-
(An)Dante
őstag
Ma frissítette a Beta Labs ugyanazt a verziót, hogy miért, arról fogalmam sincs.. Amúgy a bejelentésekor is beszámoltunk róla.
Released: 14-09-2010
Updated: 22-10-2010 -
tjb007
nagyúr
Azt hittem már, hogy kijött a végleges erre ez még mindig a béta ami mellesleg már több mint egy hónapja (Released: 14-09-2010) letölthető a Beta Labs oldaláról.
Lehet, hogy a Mobilaréna szerkesztősége egy párhuzamos világba költözött ? Tegnap a hátlapkészítős játék ma meg ez. -
jacis
nagyúr
Nagyon jó!!!
-
crisztof
csendes tag
Szerintem gyorsabb lett a térkép mozgatása és végre lehet offline módban utcára keresni.
Az egyetlen negatívumként felhozható újítás, hogy mostmár nem lehet a saját helyek ikonját módosítani, bár ez nem annyira lényeges szerencsére (ha valakinek mégis sikerült akkor megoszthatná, hogy csinálta) -
KillBorn
senior tag
Sajon S60v3 nincs támogatva...
-
gyoref1
aktív tag
Na !! Megjött a multitouch a térképre is
-
Inarus
addikt
OVI Maps-ot Androidra!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kompakt vízhűtés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- PlayStation 5
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest