- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
* ránéz a főcímre *
" Az új hős egy robotot irányító köcsög . "
Na jó , én mentem aludni .
Megártott a mai munka . -
oriic
HÁZIGAZDA
"Nem értem a problémát... a Blizzard eleve el volt rugaszkodva már az elején a "majommal" (Winston) Az valahogy senkinek sem b...zta ki a biztosítékot... a kis pocok meg igen?! miért?"
Azért szerintem egy genetikailag módosított gorilla más tészta lehet. Alapból hasonló intelligenciájuk van a gorilláknak mint az embernek (DNS-ük nem is különbözik olyan nagyon), így szerintem elfogadhatóbb egy ilyen módosított karakter mint egy hörcsög, aki szemétből épít mech-golyót magának. Amúgy szerintem poén hős lehet, bár én nem játszom már a játékkal egy ideje.
-
sad_Vamp
őstag
Nem értem a problémát... a Blizzard eleve el volt rugaszkodva már az elején a "majommal" (Winston) Az valahogy senkinek sem b...zta ki a biztosítékot... a kis pocok meg igen?! miért? Majd beillesztik jobban a LORE-ba és sokkal elfogadhatóbb lesz. Elmúltam 30 és nem a pocok mivoltja érdekel a hero28-nak, hanem hogy végre kaptunk egy mobilis, hit-scan tankot (tank main-ként rettentően értékelem ezt a lépést). A legtöbb tank rettentően unalmas és nagyon szopóágon van ha csapattársak nem játszanak "körülötte/vele". Itt nem probléma elgurulni egy medpackért.
Amúgy Blizzard mindig a mesés vonalat vitte, kivétel talán a diablo 1 volt. (de már silicon synapse ként is mesés volt a téma, lásd lost vikings)
-
elithun
őstag
Heh, nekem tetszik. Azt hittem egy újabb unalmas tank lesz, de a mobilitása miatt jónak tűnik. Majd kipróbálom.
-
.LnB
titán
Egyébként, a viccet félretéve. A Blizzard azért ezzel a lépéssel elég nyilvánvalóan belőtte, meghatározta az Overwatch célközönségét. Bezzeg mikor én neveztem ezt a játékot a multiplayer játékok óvodájának, akkor mindenki hurrogott rám. Eszméletlen szánalmas scene áll ez mellett a játék mellett, én nem is bírtam egy idő után. Természetesen, nem kell senkinek magára vennie, nem azt mondom, hogy a ph fórumról is mindenki ilyen dedós. De ez elég bizonyíték szerintem, hogy a játékosbázis legnagyobb része az.
Érdekes is ez a hozzáállás a Blizzard részéről, mert pont ebből fakad a játék legnagyobb problémája is, a toxic játékosbázis. Amit próbálnak jó pedagógus módjára kordában tartani. De nincs könnyű dolguk. Ráadásul nyilvánosan is sírnak emiatt a fejlesztők.
-
KaitouP
nagyúr
"He came in like a WREEECKING BAAALLLLLLLLLLLLL" <---- Miley Cyrus lájkolta ezt a hírt.
Hát, öö.. egyre viccesebb ez a játék.
(#7) Bad Pritt
A profik megoldják az ilyen cosplayt is. Inkább az a gáz, hogy unalmas már a sok Overwatch cosplay. 6 millió Tracer meg 9 millió D.va, és ha ezeket a lányok ennyi idő után még érdekessé is akarják tenni, akkor az erotikus verziót választják: [link]
Isteni a csaj, tetőtől talpig gyönyörű, de ez nem cosplay.
-
la_cc
addikt
Kezdik full-ba nyomni ezt a cukiskodást...
Kezd cinkes lenni ez így.
-
Bad Pritt
félisten
Mi történt itt, atyaisten....
-
Cathfaern
nagyúr
-
.LnB
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Apple MacBook
- Óvodások homokozója
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Metal topik
- OLED TV topic
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- További aktív témák...
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged