- Magisk
- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Nem nyílnak a Foldok?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Mondjuk nem értem ezt a huawei fanoskodást miért írjátok. Szerintem senki sem ömlengett vagy hasonló. Mindenki leírta a véleményét pro és kontra. De inkább én elengedem ezt a témát. Lassan hozzászokok hogy huawei cikk alatt nem lehet rendesen beszélgetni már.
-
törölt tag
Szerintem is. Ezeket a videómegosztókat azért nem ismerjük mert mindenhol a youtube jön velünk szemben és azt használjuk mert azt szoktuk meg. Jelenleg iszonyat egyeduralma van a google-nek szinte mindenhol a neten de ha megindul egy repedés mint amit a huawei a hms-el elindított az könnyen szakadékká válhat és talán megtöri az egyeduralmat. A piacnak és a felhasználóknak is jobb ha több alternatíva közül választhatnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- A tökéletes hűtés éjjel-nappal: ARCTIC FREEZER 8A! Most csak 7.500 Ft!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest