- Magisk
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Íme az új Android Auto!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybsen
addikt
UK-ba szeptemberben jön. Aktualis hir: http://vr-zone.com/articles/uk-to-get-zte-s-skate-smartphone-in-september/13039.html
-
tybsen
addikt
válasz
tom956ster #99 üzenetére
Szerintem azért annyira ne sajnáld. Én is gondolkodtam rajta, hogy veszek egyet, de aztán olvasgattam kicsit és valahogy teljesen átsiklottam azon, hogy NINCS memóriakártya foglalat. Teljesen érthetetlen, de így nálam nem játszott. Ettől függetlenül szép kis cucc :-)
-
tybsen
addikt
Azért egy 3,7 és 4,3 kijelző (bár majdnem azonos felbontás ugye) és egy 2.1 - 2.3-as operációs rendszer között vannak különbségek. De persze ha nem érdekes a nagyobb kijelző és nem szempont a frissebb op.rendszer, akkor OK. Egyébként f@sza kis telefon a defy, én is nézegettem jó ideig :-)
-
tybsen
addikt
Elölapi kamerat ti sem lattok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- iPhone 12 Pro Max Pacific Blue Független 128GB
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest