Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kleroo

veterán

ÜDV!
    Rengeteg munkád lehetett vele. Először: GRATULÁLOK!
    A konklúzióiddal én speciel nem értek egyet több esetben.
    Az a nehéz az oprendszerek tesztelésénél, hogy a legtöbb a rajta futtatott szoftverektől függ.
    Lás pl a játékok. Sok újabb fejlesztésű játék már le se xarja az xp-t, más sokáig fejlesztett játékok(pl UT3) pedig még profitálnak is belőle.
    Vagy ottvan pl a memóriahasználat is. Az Xp-nek a Vistához képest sokkal kevesebb biztonsági, kényelmi funkicója van.A viste pedig fölig van velük(ami engem spec eszméletlenül idegesít(ett) de sok laiusnak biztos segítség)
    Az én konklúzióm az lenne, hogy nincs érteleme már az Xp-vel vacakolni(főleg a 4giga ram korlát miatt) hisz alig-alig van előnye a vistával szemben, ami lassan megkapja az sp2-t.
    A vista jó oprendszer lenne mindenkinek, ha a telepítésnél be lehetne pipálni hogy mi kell majd neki a későbbiekben és akkor nem lesz tele felesleges vacakságokkal.
    De ha útólag kiszedjük belőle őket, akkor SZVSZ sokkal jobb, szebb, funkciógazdagabb oprenszert kapunk
    A win7 pedig már béta állapotban is felveszi a versenyt Pityuskával a grafikokonkon, de átlag használatban a legtöbb user szerint az Xp-nél is kényelmesebb, jobb.

Új hozzászólás Aktív témák