- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
válasz
mackoapo11 #82 üzenetére
képet bárki tud photoshoppolni
Ha ez WP8 lenne ott kéne fenn lennie az EFIloadernek, amit nem látok
Ha Cotulla azt kiadja, valszleg nem élne, így is olyat tett amit élő ember még nem mert rajta kívül, ráportolt egy zárt rendszert egy nem támogatott platformra.(#83) HaZse : volt rá 8.1, képek szintjén, meg RT is. De kiadva nem lett, viszont cotullától hihető volt.
Azért egy JellyBean vagy WP7.8 ROM jól megválasztva értékelhetően futott rajta. Persze még a Galaxy S-em szintjét se éri el.Most viszont már alaplap és kijelző + érintő is kéne bele mert ez egy javíthatatlan szériahibás fos
-
HaZse
őstag
válasz
mackoapo11 #82 üzenetére
Volt régen hs2-esem. Még wp7.8-al. De egy szívés volt vele.
Ez csak arra jó, hogy kipróbáld valamilyen szinten. Nem beszélve a hd2 egy winmo6-os gép. A többi OS rajta csak buhera.
Ezért nem is jó az az állításod, hogy nem lehet szinkronizálni a gmailt és a kontaktokat. (Tudom miről beszélek, mert volt Lumia 820-asom régebben és azon akkor még csak wp8 volt rajta, amin érdekes múdon ment a szinkronizáció)
Szerintem próbáld ki egy hivatalos wp8-as telefonon. (HTC 8x, 8s, Nokia Lumia sorozat - abból is a wp8-as széria)
Szerk.: A kép, amit belinkeltél, az csak egy betöltőkép. Nem beszélve a hd2-es prociját (Qualcomm QSD8250 Snapdragon S1)-t csak a wp7.8-as támogatta, mivel a wp8-hoz minimum Qualcomm MSM8227 kell.
-
quailstorm
félisten
válasz
mackoapo11 #79 üzenetére
HD2-n csak WP7.8 fut, nincs rá újabb!!!
-
HaZse
őstag
válasz
mackoapo11 #79 üzenetére
Ekkora baromságot rég olvastam.
Képzeld LEHET a Gmail-es kontaktot szinkronizálni.
Amúgy a htc hd2-re tegyél fel egy droidot, ott úgyis tudod a gmailt szinkronizálni.
Lumia 1020-am volt, jelenleg egy note 3-at használok, míg holnap megjön a Lumia 930-am. És már ezen a pár napon is agybajt kaptam a droid hülyeségein.
"Na meg azért még a Win 8.1 sincs annyira toppon..." Honnan tudod, ha nem is használt WP 8.1-et?
-
b@zook@
újonc
válasz
mackoapo11 #75 üzenetére
a telónak a lumia 530 kemény ellenfele lehet, mert hiába a kevesebb ram, sokkal jobb az optimalizálás!
meg az átlag ember szemében mégiscsak egy nokia -
válasz
mackoapo11 #75 üzenetére
Akkor lehet nem túlbrandelt termékeket kell venni
-
b@zook@
újonc
válasz
mackoapo11 #72 üzenetére
Félre ne érts, én nem nézem le ezeket az eszközöket, nekem két évig volt alcatel ot-918-am, most egy
ot- pop c7-et nyúzok fél éve amelynek specifikációja közel megegyezik ezzel, és tökéletesen jól működik.
Szerintem ez a teló is jó lesz (tegnap kiprobáltam a tecsóban) ár/érték arányban kimagasló, nekem csak
a megbízhatósága kérdéses. -
HaZse
őstag
válasz
mackoapo11 #72 üzenetére
+1
Sajnos én is azt érzem itt, hogy mindenki csak fikázza az olcsó eszközöket, holott lehet, hogy csorog a nyála egy ilyenre, csak nem tudja megvenni és még mindig a ZTE Blade-t nyútta valamilyen főzött rommal.
Vagy van a másik tábor, akinek mindig a drága (100k+) eszközei vannak és lenézi azokat, akik ilyet vennének.
Én a fiamnak ilyet vennék a szülinapjára (8 éves). Jelenleg az én ipad2-omat használja játékra, de most karácsonyra egy ilyet fog kapni. Ha 1 év garancia van rá, nem zavar, mert ha elromlik, beviszem és javítják/cserélik.
És erre meg tökéletesen elég.
A sok fanyalgó meg vegye meg azt, ami neki tetszik, de könyörgöm, akkor NE jöjjön ide és fikázza.
Amúgy a legtöbb gondolom, hogy nem családos és klti apuci-anyuci pénzecskéjét, vagy keres már, de az összes fizuját ilyen eszközökre költi.
És van az a réteg, aki megengedi magának a drágább eszközöket a családja mellett és nem nézi le a másikat, akinek nem drága cucca van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- Samsung s10 ultra tab 256 wifi+cellular
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged