Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Egy kamerát dobhat, egy fontos S Pen funkciót visszahozhat az S26 Ultra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mire jó a mild hibrid?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomp
félisten
Megjött a füles!
Nagyon szépen szól már AAC-n is! -
Linkin1994
senior tag
LDHC codec téren nyilatkozott az OP.
OnePlus 8 series and 9 series will support LHDC with upgrade to Android 12. -
tomp
félisten
Edifier szinte lemeríthetetlen. Hangja is teljesen jó. Ami nem tetszik, hogy ha lemerült a tok akkor a füles hiába van feltöltve, nem fog bekapcsolni. Kell egy "bikázás" neki. Azaz kábel a telefonba-tokba 1mp-re és máris bekapcsol a füles...
patomi
Igen ha a Buds Pro nem jön be akkor WH2-ből csakis a Dual BA lesz. Ott appból lehet is finomítani, hogy miként szóljon. -
Persze, hogy nem éri meg az airpods sem, speciel szerintem semmi ilyen kis lófütty zajpálca nem ér meg 30 ezernél többet, a bullets wireless 2 se érte meg az árát. A Buds Z jelenleg viszont elég jó ajánlat szerintem, nagyjából rendben van az ár / teljesítmény aránya, ez az, amiben a teszt alapján a Buds Pro nem acélos.
Az Edifier amúgy milyen? 2.1 rendszert vettem tőlük néhány éve, és imádom!
-
Ja, az tény, teljes árát nem is éri meg, de most épp akcióban van, annyit simán. Használok mellete még bullets wireless 2-őt is, annak azért jobb a hangja, és még aptx-es is, de utcán édes mindegy. Van még egy blitzwolf ANC-1-em is, annak a legkiegyenlítettebb a hangja, de a zajszűrése semmit nem ér. Ebben az árkategóriában nincs tökéletes vétel, de legalább egyik sem volt 50k, ezért nem vagyok most elnéző az aktuális termékkel szemben.
-
gliskard
senior tag
Buds Z-t használok én is, sajnos a szél zaj és más környezeti zajokat nem szűri ezért telefonálsára csak korlátozottan jó 😩
Viszont imádom a két készülék közötti váltást segítő gombot 🤟🏼 nekem nagy segítség, hogy csak kétszer megnyomom és oda-vissza vált a telefon és macbook között. -
Hát ez tré ennyiért. Jó, hogy rendeltem egy Buds Z-t 12 ezerért, mert bár nem ugyanaz a liga, a teszt alapján ez nem jobb négyszer.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megnyerő körítéssel és hatékony zajszűréssel lép szintet a OnePlus TWS fülese.
- Formula-1
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mikrotik routerek
- OLED TV topic
- Retro teló rajongók OFF topicja
- Tőzsde és gazdaság
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest