Hirdetés
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
ghiottone
nagyúr
válasz
undercover
üzenetére
A turbado rendben van, náluk láttam ilyen árakat. A visszaküldés is működik - 3 opcióm volt - megtartom, kapok 5% kedvezményt, beszámítják teljes áron másba, vagy pénz vissza, tőlem tegnap ment vissza egy 6T. A sima 7-es a 6T-hez képest előrelépés, az SD855 és a Sony IMX586 miatt, plusz van 3.1-es type c, aminek a hiánya a 6T-n nekem érvágás volt (átsiklottam felette). Az alapkamera ugyanaz, a többi nem. Nincs lekerekítés a széleken - van akit ez zavar. Ujjlenyomatolvasó ugyanaz. Kijelző "gyengébb".
-
dikan
tag
válasz
undercover
üzenetére
Nekem nagyon hiányzik a sima 7-ből a nagylátószögű kamera. De még ez is túl nagy az ideális mérethez képest, a pro ennél még nagyobb.
-
válasz
undercover
üzenetére
Jó, én gyári oldalról származó árakat veszek alapul. egy gearbest meg egy banggood nálam nem opció (sufni gms sem), mert tavaly egy 3 ezer forintos elemlámpát sem voltak képesek érdemben cserélni a nyilvánvaló hiba ellenére sem, csak hosszas anyázás után kaptam vissza a vételár felét. Telefonnál inkább nem futnék rá erre a körre, ha lehet.
Közvetlen OnePlus rendelés esetén elég sokszor körbejártuk már a témát, mennyire sima a garancia, vagy akár a vásárlástól való elállás 15 napon belül. Gyakorlatilag 1 hét alatt végbemegy mindkét folyamat, ha szükség van rá.
-
Linkin1994
senior tag
válasz
undercover
üzenetére
Én egy hete vettem meg a 7 prot s9+-t váltott és teljesen más világ ez a telefon,minden szempontból. A teljesítménye pedig páratlan a 90hz pedig nagyon fasza. Igaz én tudtam hogy kB mire számítsak mert van egy 144hz-es monitorom de telefonon is nagyon látványos és hasznos a 90 Hz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Fűnyíró topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Projektor topic
- OLED monitor topic
- Hobby elektronika
- OnePlus 15 - van plusz energia
- BMW topik
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- Apple iPhone 14 Plus 84% Akku megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD + 500GB HDD!
- Dell Core i5 - i7 - 8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- Apple iPhone 13 128GB Új akku 12hó jótállás!
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest