- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Íme az új Android Auto!
- Yettel topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
A samu ígér már grafén alapú akkut is jövőre. Aztán mi lesz majd belőle.
Egy biztos: jövőre megint fentebb mennek az árak
Engem marhára nem érdekel, hogy 250-300-350k pont lenne teszt progiban. Kb 3 éve nem volt már egy teszt progi se egyik telomon se.
Jó üzemidő, jó kamerával, élhető méretben. Nekem ez számít.
Persze ki mire élvezz... -
7Heads Drago
veterán
De kellhet. Csak van élet 4k 60 fps-en kívül is. Mert picit úgy van ez beállítva részedről. Nem is értem hogyha a Netflixen dol digital plusban van a tartalom, akkor teloknál hogy éred be csak a stereoval?
Számomra meg ez a vicc.
Komolyra fordítva a szót: nagyon kevesen vannak sztem azok akik 4k képes telóval 4k-s filmet gyártanak. A tesztekhez se mobilt használnak.... legalábbis a jobb helyeken.
(#111) hajbel: Idézem a cikkből: Továbbra is hiányzik az IP-védelem, a termékoldal csak vízlepergető burkolatról ír, a SIM-tálca pedig nincs gumiréteggel megerősítve, tehát jobb a telefont a víztől megóvni.
De nyugodtan játsszál vele a vízben. Értelme nem sok, de az élmény csak a tied lesz. -
7Heads Drago
veterán
Egy kezemen megtudom számolni hogy én hány videót csináltam az elmúlt 5 évben. Képet azt sokat. A lányomnak 4k tv je van. Nekem semennyire nem jön be. Igaz nem egy oled, de a kiállított 1 millás Lg ért se adtam volna egy 100ast se. De biztos velem van a baj.
Nekem annyira élesnek tűnik a kép, hogy ezzel elveszik az élményt. Kb úgy vagyok vele mint a 3D vel voltam. Sose tudott az se beszippantani.
Fhd be akár egész nap is elnézem a tv-t.... -
7Heads Drago
veterán
Érdekes. Engem pl a Fhd is kielégít. Tárhelyileg, nem is eszi ugy a procit és az akkut se. Lényegesen kevesebb vele a munka konvertálásnál, lemezre írásnál. Egy 4k-s filmet nem lehet akármin lejátszani se.
Telon lejátszva meg pont semmi különbség a kettő között. Ja de... a 4k-val melegszik a snapi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- BestBuy ruhás topik
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- BestBuy topik
- Válságba taszíthatja Oregon államot az Intel leépítése
- PlayStation 1 / 2
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen házat vegyek?
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest