- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Tesztpadon a One UI 8.5
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baleey
csendes tag
Ha már ezen a gépen gondolkozol a vízállósága miatt, akkor ott a 850 sw ami ütés és fagyálló is, vagy ha többet szánsz rá akkor a 1030 sw ami nagylátószögű és 10 méterig vízálló. Az első 35 a másik 70. Én most vettem egy 850est, első dolgom volt, hogy itthon benyomtam a tengeri akváriumba és 20 percig csak kattintgattam, utána leöblítettem csap alatt és azóta is gond nélkül megy. Nagyon szép éles képeket csinál, a képstabilizátor külön jó, van auto mód és akár te is beállíthatod a fehéregyensúlyt, az iso-t, stb.. Video az egyetlen necces dolog, hogy 640x480 ben 30fps csak 10 másodpercig vesz, de valahol olvastam, hogy nagy sebességű kártyával korlátlanul lehet, de ezt még nem tudtam kipróbálni, ha van valakinek M+ xd vagy high speed kártyája és bp-n lakik valahol akkor nagyon hálás lennék, ha kipróbálhatnám egyszer egy pár percig, hogy mit tud vele!
Amúgy nagyon meg vagyok elégedve vele, nagyon gyors, nem kell aggódni a kijövő objektív miatt. Ami még mecc az az akku, csak 740mAh.
Etől függetlenül ajánlom mindenkinek!
Akkor valakinek M+ kártyája???
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPhone topik
- Búvárkodás
- Path of Exile 2
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vége a gamer PC-knek? Cloud Gaming 2025-ben
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! HP ProBook 655 G10 - Ryzen 5 PRO 7530U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I NBD Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest