Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Bemutatkozott az Infinix GT széria új generációja
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az itt tesztelt EM330 nem is néz ki rosszul, sőt, nekem ebben a színkombinációban kifejezetten tetszik.
Egy mondat(az utolsó az idézett részből) viszont nagyon megragadt bennem, és bizony elgondolkodtatott...
"A fedlapon szolidan megbújó optika mögött 1,3 megapixeles érzékelő lakozik. A ZN5-öt levéve a Motorola sosem volt híres a fotózásról, ezen az EM330 sem változtat. A beállítások a szokásosak, van fehéregyensúly, effektek, keret, időzítő és úgy ennyi. Képeket nem volna igazságos egy proto példányról közölni, ezért nem is tesszük."
Ezt az etikus lépést más is követhetné...
mrlujoak
-
b_master
tag
Már megint...

-
Integra
titán
tiszta nagyiphone...
rossz nézni a motorola utolsó rúgkapálózásait, inkább kérjék már a felszámolási eljárást -
coyote55
őstag
Én nem telepítgetek java játékokat a telefonomra, de ahogy a szolgáltatók belenyúltak a Samsung E250 firmware-be, és gyakorlatilag lehetetlenné tették a telepítést, én inkább ezek közül ajánlom valamelyiket zenefonnak.
-
<NewL>
addikt
2-3 ezerrel drágább mint az E250,én inkább a samsungot választanám.
-
mark75
senior tag
Az em325-nek a Samsung e250 alá kellene mennie árban kezdésnek,akkor van jövője.
-
BossBoss
őstag
Oké, hogy alsókategória. DE azért erősebb specifikációi is lehetnének. Pl: EDGE, nagyob belső mem stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Arena Breakout: Infinite
- Autós topik
- Apple MacBook
- Elektromos autók - motorok
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Odyssey G7 S28BG702EP IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- Samsung 990 PRO 4TB Gen4 NVMe SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest