- Kisebb méretben is elérhető a OnePlus Watch 3
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Mobil flották
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- HMD Skyline - jó szerelés
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akkor varjuk az oktober veget
-
negyedes
addikt
válasz
DarknessHope #21 üzenetére
Dehogynem.
x86!=ARM
-
DarknessHope
senior tag
http://www.sg.hu/cikkek/87054/megjelent_a_windows_8_hardverkovetelmenye
ahogy itt olvasható ez a 2 rendszer telepítése 1 gépre, nem lesz elérhető a Windows 8 mellé.
-
DarknessHope
senior tag
1.6-ost cd-ről bootolva. ki tudtam próbálni elég gyenge ez még.. tapipad az érintőfelület pöcökegér meg az egér.
netet csak kábelest viszi.. wifit nem.... és market se működik..
feltelepítve gondolom már jobb picit... de driverek nélkül nem okés ez.
pedig tuti jobb lenne mind a windows az alap dolgokra.. úgy kéne hogy mindkét oprendszer fenn van. android a hétköznapok.. a cad photoshop stb dolgokra meg windows. -
DarknessHope
senior tag
bakker itt kifejezetten vannak eepc asus sth-hez
kár hogy dell d630-ra nincs -
Gadgetfan_
senior tag
válasz
DarknessHope #10 üzenetére
"jelenleg xp-m van, mert win7 hez kevésnek éreztem mikor fenn volt az 1Gb ramom. nem elég gördülékeny."
Elvileg kisebb lesz a hardverigénye mint a hetesnek. Én egy 1,6-os Atom procis, 1GB. RAMmal szerelt netbookra tettem fel a Win8 developert és hasít vele rendesen, míg a gyárilag rátett hetessel egyfolytában dadogott.
-
negyedes
addikt
válasz
DarknessHope #13 üzenetére
Ez mar ra builed ota elerheto.
Netbookban,sot lattam 15" Dell-en is droidot.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
DarknessHope #13 üzenetére
Netbookban van Androidos szóval nem megoldhatatlan.
Én egy Asus eee PC 1000H (Intel Atom n270 1,6 Ghz-s proci, 2 giga DDR2)-ra tettem rá a W8 developert kipróbálás céljából, megy rajta használhatóan, persze nem játszunk azon a gépen csak netezésre használjuk.
-
DarknessHope
senior tag
itt már van valami fejlesztői verzió letöltési lehetőség.
én is kiváncsi leszek rá mit hoz ez..http://www.msw.hu/letoltes/windows-8/windows-8/letoltes.html
egyébként, elvi szinten ha valaki írna, pl. az én dreivereim-et tartalmazó androidot a d630-hoz akkor ugyanúgy lehetne operációs rendszer a laptopokon? persze talán egy egyedi felület is kellene. van ennek más akadálya?
vagyis hogy konkrétan rákérdezzek.. előfordulhatna hogy az android megjelenik notebookokon.
tudom a felhasználás korlátozott lenne... mert hát pl Cad programok meg egyéb szoftverek vállalati stb cuccok mind windowsra vannak írva. igy kiváltani nem tudná egy darabig.. gondlom sok szerződés, licenc egyezmény stb. is van ami gátolja hogy ezek a programok megjelenjenek androidra.. de elvi szinten van akadálya hogy ilyen létrejöjjön? -
negyedes
addikt
válasz
Amin megy a Seven(normalisan) azon a 8 is fog menni.A driverek meg fel kellene,hogy menjenek,hisz nincs sok kulombseg a modelben.Esetleg azert nem megy mert a win build szam nem egyezik.
-
DaveJr
őstag
válasz
Szerintem úgy mint a 7 esetében először nem nagyon lesz támogatás a régi hardverekre. Aztán fokozatosan mikor már kint van a végleges jelennek meg a driverek. Én így jártam az intel 2200as wifi kártyával....első pár hónapban nem volt driver hozzá aztán egyszer csak leöltötte update-ről.
-
DarknessHope
senior tag
Nngem különösen az érdekelne.. mivel nem vagyok jártas a témában hogy ha megjeleni ez a béta állapotu akkor emnyire lesz ajánlatos ezt feltenni.. és egyáltalán fog működni egy dell d630-on? driverek programkompatibilitások terén ez mit eredményez?
jelenleg xp-m van, mert win7 hez kevésnek éreztem mikor fenn volt az 1Gb ramom. nem elég gördülékeny.
-
marciart11
aktív tag
Kiváncsi leszek milyen lesz!
-
Syl
nagyúr
Remélhetőleg a zárt béta január végén indul, mint a hetesnél.
-
anulu
félisten
server változatok mikor várhatóak?
-
Apika
addikt
Akkor elindult a visszaszámlálás...
-
DaveJr
őstag
Van egy elírás. Az XP nem 2011 októberétől vásárolható meg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Analóg fényképezés
- Formula-1
- AliExpress tapasztalatok
- Steam Deck
- Bluetooth hangszórók
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Gombászkönyvek egyben
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest