- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
válasz
CsaBully #124 üzenetére
"...lassan érdemes lesz levetkőzni az előítéleteket a kínai telefonokkal szemben..."
Nem, nem én nem. Még mindig nem megy...
November óta használok szarfosmaszatszemét kínai telefont és bármilyen furcsa meg vagyok elégedve vele. A gyári ROM se volt rossz, sőt imádtam... Nemrég kapott egy MIUI-t és hát, hűhaaa... Lett egy új telefonom.
Nem véletlen, hogy egyre többen kersnek kínai telefonokat.
Egyrészt egyre jobbak, másrészt meg minden ott készül. Amire nem az van rászitázva, hogy made is P.R.C., az hamisítvány.
Ha nem a tényleg noname vackokat vesszük alapul, annyira nem lehet mellényúlni.OctaCore. Azt hiszem az első generációt kihagyom. Elég az MT6589 is, majd ha már ez kevés lesz, bepróbálkozok a 2., 3., akárhányadik generációval.
-
vadkörte
addikt
Bocs. Nem akarok személyeskedni.
De értelmezted is amit írtam? Az az 1 perc a legelső és hideginditás volt.
Hidegindítás = semmi segítség, semmi mobilnet, semmi egyéb okosság. Csak a GPS. Azért egy 1 perces fix így nem olyan rossz...
Segítséggel (A-GPS adatok, stb...) ugyanez az idő néhány másodperc... EZ lenne a lassú? A pontosságára se panaszkodok, amíg a kereszteződés, fordulópont előtt időben szól.
Nem bunkerromboló bombát akarok vele célravetezni...
A Galaxy ACE-embel Qualcomm SoC volt. Igaz bűnrégi, de Qualcomm. A GPS első fixe 5-10 perc volt. Akkor miről is beszélünk??? Az 1 perc mióta több, mint az 5? -
vadkörte
addikt
Azt mondta már valaki, hogy fényképezni fényképezőgéppel, videózni videókamerával szokás?
A szar, lassú és pontatlan GPS-ről annyit, hogy EZ az első fixem volt. Kellett hozzá kb. 1 perc. Ennyit a lassúságáról. Ja és nem volt semmi dopping mögötte! Doppingolva 3-5 s. Aha, ja lassú...
Meg pontatlan is, mint a fenti kép is mutatja... Igaz ez a screenshot álló helyzetben készült, de mozgás közben sem volt pontatlanabb ~10m-nél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vicces képek
- Nyaralás topik
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Delta Force (2024)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest