- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- iPhone topik
- Bluetooth-headsetekről általában
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tidus
addikt
válasz
Sanchez638 #14 üzenetére
Az, egy Asus nForce.
Ez volt a polcon. -
Fionn
tag
hát ez nagyon dizájnos 1 valami és... ennyi.
Arra nem jó amire ki van találva
Azért mert teszel bele RGB pró gémer csillogo villogo szarokat nem leszel modder.Kuka az egész.
-
válasz
Baryka007 #17 üzenetére
A levegő leginkább sehova sem megy egy ilyen rendszerben, minimálisan cserélődik a komponensek körül, hiszen nem lehet effektíven egyik irányból a másikba áramoltatni, csak kevergetni az alaplap felett. Nem véletlen vannak komoly cikkek a levegőhűtések kapcsán a ki és befújó ventilátorok számáról, elhelyezéséről, légszállításáról, statikus nyomásáról, stb.
Víznél persze más a helyzet, ott a hőközlő közeg mozgásban van addig, amíg megy a szivattyú. A radiátornak meg mindegy, a háztól egy méterre is ugyanúgy adná le a hőt. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Jesus_Shaves #3 üzenetére
Most is van ilyen. Tudtommal modding versenyeken más kategória a teljesen épített gép / ház.
-
Sanchez638
addikt
775-ös lap van benne?
-
pomorski
őstag
Kicsit valóban drága, pláne figyelembe véve, hogy tényleg csak egy fél ház.
-
Sub-ZeRo
nagyúr
Akkor sem kéne ha ingyen adnák...
Na jó, kéne, de el is adnám valami "gémeristvánnak" oszt jóvan...
-
tibaimp
nagyúr
Kövezzetek meg, de nekem nem tetszik.
-
törölt tag
Dust magnet 2018 + RGB
-
enginev3.0
félisten
Szép is lehetne, kár, hogy csúnya
-
Milka 78
nagyúr
Nekem tetszik,de az a 3 db ventihely kevésnek tűnik.Még egy 240-es hely nem ártott volna.
-
rii
nagyúr
válasz
Jesus_Shaves #3 üzenetére
csak egyetérteni tudok .-(((((
ui.: én sose voltam modder, de mindig is elismeréssel figyeltem amit csinálnak
ui2.: ez lego-modder, nem original-modder
-
Nem tudom, de nekem valahogy távol áll a moddingtól az ilyen "készregyártott" ház. 10-15 éve legalábbis még az volt, hogy a buta szerver / torony házat alakították át a felismerhetetlenségig, vagy a bátrabbak nulláról építették fel az egészet, akár vízhűtéssel együtt. Ez sokszor hetek munkája volt.
De ma már elég leszurkolni 50 mátyást, és Te is modder lehetsz! Éljen! -
Azért azt nem gondoltam volna, hogy egy fél házért ennyi pénzt elkérnek. Amúgy nagyon tetszik szívesen elfogadnám vagy venném meg csak nem ennyiért.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3399, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest