Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Milyen okostelefont vegyek?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cifu
félisten
Lesz nagyobb teljesítmény, amit majd a játékgyártók "felhasználnak"
Vagy nem. Eleve ott a probléma, hogy nagyon ritka az a játék, amely akár a te 2500K-dat is 100%-osan le tudná terhelni. Egy több, mint 6 éves processzor, ami a megjelenése pillanatában se volt a legerősebb (lévén ott voltak a i7-es procik).
Félreértés ne essék, én is örülök annak, hogy az i5-3570K-m ilyen jól tartja magát, de ahogy kinéz, gyakorlatilag még évekig elég lehet, hiszen továbbra is csak néhány AAA játéknál fordulhat elő, hogy 4 fizikai mag 4+ Ghz-en futtatva kevés lenne. Márpedig azok jó része (legalábbis engem) nem érdekel.
Szóval nem értem a problémádat.
Az, hogy jönnek erősebb procik? De hát eddig is voltak erősebb procik (az X-es végű Intelek Core procik ugye), mégse szálltak el a játékok igényei CPU terén.
Érdekes módon úgy tűnik, hogy ma azon a szinten vagyunk, hogy egy Sandy/Ivy Bridge proci akár 6-8 évig is kihúzhatja erőlködés nélkül. Gyakorlatilag hasonlóan "tartós" procik a játékra használt PC-k történetében alig-alig akadnak, talán a 386DX-et lehetne felhozni példának.
Szóval nem értem a problémádat... Ma, amikor már egy játékkonzol sem húzza ki 10 évig, mégis mit vársz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Revolut
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman Z1 NEO ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z37 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest