- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- DIGI Mobil
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ teszt
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
Új hozzászólás Aktív témák
-
mindthecrap
aktív tag
Nem is a B gyártó a jó kifejezés mert egyébként hálózati eszközökben, ipari megoldásokban a világ élvonalában vannak, ezt a consumer vonalat viszont sokszor kár erőltetni. Ahogy ezt belátta anno a Siemens vagy az Ericcson is, teljesen más kvalitások kellenek Józsikának telefont eladni mint egy kormányhivatalnak egy harmincmilliárdos informatikai hálózatot.
olyan cérna vagyok, akit anyám százszor tűvé tett
-
Fall-N
veterán
Ezért is B gyártó nálam a ZTE. Igazság szerint ha anno nem ismerték volna meg a Blaee idejében a márkát a kutyát sem érdekelné még itt a PH!-n sem senkit. Mondjuk szerintem kábé most is így van vele a legtöbb ember. Olyan erős a konkurencia, hogy soha nem jutna eszembe ZTE telefont venni.
Mondjuk a ZTE Blade sem a minőség csúcsa volt, csupán elégséges hardvert adott viszonylag elérhető áron. Frissítés még terméktámogatás nem volt akkor sem divat náluk, így sok custom ROM miatt volt népszerű a geek körben.
Egyébként ezek az okok miatt is dobták a szolgáltatók is a ZTE-t. Pedig annó nagyon ment a Telekom és a Vodafone berkeiben is. Mondjuk értelmes alsó- és középkategóriás telefonjuk nincs is.
[ Szerkesztve ]
-
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet. Ahogy előttem is írták, miért nem tesznek rá egy Android One-t,ha ennyire nem megy vagy nincs pénz-kapacitás a szoftverre.
A jövő most van
-
jFox
addikt
A ZTE-nek valahogy nem megy a szoftver reszelgetés. Egyszer tévedtem ebbe az "erdőbe" egy ZTE Axon Elite erejéig. Ott is a hw nagyon ígéretes volt, viszont szoftveres oldalon olyan durva hibák voltak benne, hogy a használhatóság határát súrolta... És a frissítések is el maradtak...
Sajnáltam, mert amúgy tetszett a készülék.--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
joey04
titán
Tehát mindenben max átlagos vagy átlag alatti, kivéve a vas, de mivel szarul van optimalizálva, így az sem ér semmit. remek.
-
janeszgol
félisten
Őszinte leszek, nekem nem nyerte el a tetszésem. A kamera képminősége állóképeknél és videónál is jó, viszont a hang borzalmas.
Az SD888-at meg kerülném.A macska aranyos. (Bár kutyás vagyok.)
[ Szerkesztve ]
-
NiGrR
csendes tag
Nekem volt 5G-m. Nekem nem volt vele semmi bajom,gyorsabb volt és a kamerája is jobb volt számomra mint a 7-iphone!
NiGrR
-
Bog
HÁZIGAZDA
Azért ennél többről van szó: az ultraszéles kamerával nem lehet videózni, fotózni is csak úgy, ha profi módra váltasz, ami azért irtó ciki, mert ez már a harmadik Red Magic, aminél ennyire ostobán van megoldva. A videós hangminőség pedig ergya, mint ahogyan az volt az előző, meg az azt megelőző modellnél is. Szóval igazából a tesztelő baja az, hogy a Nubia tojik arra, hogy kijavítsanak olyan ordító hibákat, amit mindenki megemlített az előző generációknál is.
Akiknek ez nem számít, azok kapnak egy jól összerakott, vagány és gyors telefont, ahogyan az írva is vagyon.Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
Ixion77
addikt
Csak gyorsolvasásban futottam végig, de úgy tűnt hogy a tesztelőt a nem megfelelő lokalizáció és az NFC kapcsolgathatóságának hiánya akasztotta ki ennyire. Persze annyiból igaza van, hogy Android alatt az előbbihez tényleg csak egy megfelelően összeállított nyelvkonfigurációs szövegfájl kellene. Valószínűleg meglehetősen kevés magyar dolgozik a Nubia üzemében, de annyit talán megtehetnének hogy kiadják a nyelvfájlokat open source fejlesztésűre. Biztos akadna egy-két hontársunk aki szívesen kijavítaná a fordításokat.
"Seems like humanity needs war and famine to correct itself."
-
Graphics
Jómunkásember
Igazából elkezdtem olvasni, de érződött, hogy egy kalap szarnak van titulálva a termék...
Így a konklúziónál nem is vártam már mást.
A ZTE-nek mindössze egy dolgot kéne, ha nem megy errefelé ez a szoftver, akkor reszeljenek rá egy Android One-t...
Régen jó volt a Nubia felülete, én a V5-nél nagyon kedveltem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akkumulátor töltő digitális fényképezőgéphez
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mobil flották
- Gaming notebook topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Óvodások homokozója
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.