- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Íme az új Android Auto!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Magisk
- Android szakmai topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
El lett mondva hogy nem a bányászok miatt emelkedtek az árak. Hanem a RAM piacon kialakult hiány miatt. Egyszerűen nem tudtak/akartak eleget gyártani.
A ram árak is faktor, ám kisebb faktor. A RAM árak emelkedésétől nem fogynak el a polcokon a VGA kártyák, csak magasabb lesz az áruk. 4GB GDDR5 ram ára 25$ környékére emelkedett cirka 10$-ról. Ha ezt egy nagyjából 200$-os RX570 kártyára vetítjük, akkor emelkedjen mondjuk 250$-ra az árra, és akkor abban már minden megvan. Csakhogy 700$-ra emelkedett... Aztán lassan visszament nagyjából 300$-ra, hogy idén év elejére ismét 500$ fölé emelkedjen - egyesek szerint persze részben amiatt, hogy a kínai játékosok ennyire rácuppantak a PUBG-re... Végül is ez is egy hatás, szó se róla.
Viszont kijelenteni, hogy "nem a bányászok miatt emelkedtek az árak" nem enyhén szólva vicces. Könyékig benne van a videókártya áremelkedésben a bányászat miatti tömeges vásárlás...
-
@daa-raa és @t72killer: Először más szavakat használtam.
Finoman akartam utalni rá, hogy ez a kedves elemzőcég annyira van tisztában a piaccal, mint én a Fugu elkészítés fortélyaival...
-
És a 7%-os kereslet, amit a bányászat képvisel, okozott 50-100%-os kisker áremelkedést?
Aha....
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest