Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
Sziasztok! Régóta használom a notepadot és így még nem jártam. Nagyon sok ablak meg volt nyitva, jegyzetek és sok egyéb. Nem minden volt mindig elmentve, mert mindig megjegyezte amit beírtam. Ma amikor megnyitottam, teljesen üres lett.

Tárolja valahol ezeket? Hol lehetne megkeresni, fontos lenne. -
mexel
veterán
Sziasztok! Egy kérdésem lenne notepad++-al kapcsolatban:
az megoldható ha kijelölök valahol egy formázott szöveget ( van benne nagyobb és kisebb betűméret, félkövér sor stb) hogy azt ugyanúgy formázva lássam ( akár képekkel) a notepad-ban? Vagy erre nem képes semilyen bővítményel?
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GQ50F-B FHD 165Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- AKCIÓ! Asrock Z270 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB GameMax Storm 2 AB Adata 600W
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest