- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penguin95
senior tag
Gondoltam, hogy ilyesmi áll a háttérben.
Lehet majd megpróbálom, bár nem sok kedvem van tesztelgetni, hogy mennyi is a minimum, amin még stabil. Hűtőpadra én is gondoltam, de nagy a dilemma, ugyanis most purcant ki a fülesem, és vagy hűtőpad, vagy füles.
Ráadásul mostanában kezdtem azon töprengeni, hogy home made is csinálhatnék egy egyszerűbb hűtőpadot fából, és néhány, jobb fajta ventilátorból.
pityutool: Pontosan. Csak egy drágább komponensnél azért már ez sem a legjobb ötlet, mivel vagy sokkal nehezebben viszik el, vagy a nyakadon hagyják a másik alkatrészt. Az meg vagy kell valakinek, vagy rajtad marad.
-
Penguin95
senior tag
A GPU kap +200MHz-et, nem a CPU.
Utóbbinál nem tudok róla, hogy lehetne húzni (Szintén P8600, csak egy T500-ban). A VRAM alul van feszelve mindhárom profilban (van egy energiatakarékos, egy normál, meg egy OC), a CPU-nál lenne lehetőség, de már azt se tudom, milyen agyonbonyolított és macerás módszerrel, a GPU-nál meg tudtommal nincs ilyen opció.
pityutool: Én ezért szoktam azt csinálni, hogy megtartom az eredeti alkatrészt, vagy veszek belőle tartalékot, amit adott esetben átalakítok. Persze ennyivel is több az ára.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Milyen okostelefont vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AliExpress tapasztalatok
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Opel topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 5700X3D /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 5 9600X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest