- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelekyle
őstag
Szerintem ez az egész egy nagy hülyeség és felesleges... egyéni vélemény nem burjongani :!:
-
coyote55
őstag
Lehet, hogy én vagyok paranoiás, de nekem a "Big Brother" ugrott be...
Bekapcsolom a WiFi-t, hogy megnézzek valamit a neten, erre három ismerős esik a nyakamba? Hmmm... -
ntwrk
csendes tag
Ez gyakorlatilag (ugyanaz, mint) az RTLS, csak az RFID chipek helyett van a telefon.
Egyébként jó kezdeményezés, és semmi nem kellene hozzá, csak annyi, hogy egyszerre három wifi routert lásson a telefon. Ezen kívül csak egyszer be kell állítani a rendszert, meg megcsinálni mögé a weboldalt. -
soundsonic
aktív tag
"...oldal megnyitásával érhető el a beltéri térkép, valamint az ismerősök tartózkodási helye."
Ha ezt kibővítik nem csak beltéri térképre,akkor bárki kémkedhet az ismerősei után. Persze eddig is lehetett, de tudtommal csak rendfenntartási szerveknek, mobilszolgáltatóknak stb.. Közben megnéztem az oldalt hátha írnak valami bővebb információt is a dologgal kapcsolatban, és page not found.. Nem lettem okosabb -
HyP3b0y
senior tag
Hát a cím navigációt ír, de ez csak sima hely meghatározás...ettől eltekintva jópofa, de nem látom sok értelmét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Assetto Corsa Competizione
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Seed szerver topic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- BestBuy ruhás topik
- Jogász topic
- Háztartási gépek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- TCL LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?