- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andrewstarr
aktív tag
http://www.nokiapoweruser.com/2014/01/12/nokia-normandy-might-be-launched-on-march-25-as-asha-1045/
-
roli543
őstag
http://tech2.hu/androidba-oltott-windows-phone-ilyen-a-nokia-normandy-kezelofelulete-1632492
-
Lomha 8V
addikt
Csempés Android? De durva. És az a nyúl középen mi lehet?
Szerk: Vagy na, nem nyúl, hanem nyíl.
Nem tudom, hogyan lehet félrenyomni a két egymástól legtávolabbi betűt.
-
Kelmerneth
csendes tag
Hát ha ez igaz az MS a maradék bőrt is lepereli a Nokiaról. De ez csak az én véleményem.
-
MA!rtin
tag
Egyre több a pletyka...hmmm.
-
gsiferke
csendes tag
Szerintem ez az egész kamu!
-
Воланд
titán
válasz
thegaben86 #64 üzenetére
valoszinuleg asha lesz, azon meg lehet hasznalni a nokia nevet.
-
Воланд
titán
válasz
thegaben86 #61 üzenetére
az okostelefonokon nem hasznalhatjak a nokia nevet majd.
-
jerry311
nagyúr
válasz
thegaben86 #61 üzenetére
He?
-
thegaben86
csendes tag
Most komolyan felmerült, hogy továbbra is létezni fog a Nokia, mint önálló, Ms-től különálló brand? Vagy ez csak fantázia?
Ha minden igaz, az Ms licenszelte a Nokia nevet, és állítólag a jövőben is használni szeretnék, ergo Nokia néven fogják kidobni a telefonjaikat. -
jerry311
nagyúr
Minőségi anyagokból van az biztos.
De nem is az hogy megveszik-e, hanem hogy mennyire tudja a Vertu testreszabni. Egy csempés felületet nehéz hozzáilleszteni kb. bármi máshoz. Az meg úgy nem néz ki jól.
Egyébként meg mostanra már nem elég a külső, meg a concierge szolgáltatás, elvárás hogy okos is legyen. -
desolator
senior tag
Ha a Nokia IOS-el jött volna ki WP helyett akkor még mindig ők lennének a legkeményebbek! Bocsi mindenkitől, kicsit befáradtam
-
legiaap
félisten
válasz
Psychopeti #42 üzenetére
Már nem. Nézd csak meg az újabb Samsung tableteket vagy akár a HTC felületét.
-
Pirosász
aktív tag
Egyáltalán van arra bizonyíték,hogy ez valóban Android?Felület egy dolog.Van olyan fotó ahol mutatják hogy Android 4.X?
Nekem az jutott eszembe,hogy ez S40.A Microsoft meg akarja tartani a feltörekvő piacokra,de az S40 is becsempül.Ennyi.Nem tudom elképzelni,hogy ez Android.Kb. mintha jönne a Win8-as Macbook. -
WinPho
senior tag
Mivan?
Teljesült az álmotok, droidos Nokia!
-
RaZroX
addikt
Erre nem tudok mit mondani....
-
roli543
őstag
A Kindle tábleteken is android van, mégsem lehet ráismerni, ha.jól tudom, akkor ott sincs Play..
-
razzorr
őstag
Ez a hiszem ha látom kategória. Nokia androiddal,muhahah.
-
afk22
tag
Szerintem nagyon sokan felreertik ezt a telefont... (az tok mas kerdes, hogy eljut-e a bemutatasig vagy sem)
Ha minden igaz, akkor ez egy uber low hardware android maggal. Tehat ez annyira low telefon, hogy WP sem mozdulna meg, nem hogy egy fullos android. Lenyegeben a symbiant lecsereltek androidra. Valoszinuleg kigyomlaltak mindenfele szolgaltatast az androidbol, es nem is engednek ra semmilyen egyeb helyrol szarmazo android progit. Tehat majdnem azt is mondhatnank hogy ez egy linux. Na meg valoszinuleg kulon SDK-ja lesz, de nyilvan konnyebb lesz portolni programokat androidrol, mert sok API hasonlo vagy ugyan az lesz, de sok mindent nem fog megengedni, amit az android engedett.
-
tjb007
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #47 üzenetére
Oda van írva.
„A simple Reddit client for Android. It was developed to demonstrate porting of an Android application to Nokia Asha software platform and Series 40 touch devices.”
-
aprokaroka87
nagyúr
valaki aki ért hozzá az mondja meg ez mi?Nem egy Nokia álltal fejlesztett app Androidra?
Bocsi a link miatt de mobilrol vagyok.https://github.com/nokia-developer/rlinks-android
-
azopi74
addikt
"Remélem jönnek ki még combosabb modellek később már a Microsoft mentes érában akár PV technológiával és fémházzal is."
Miről beszélsz? Valamiről lemaradtam?
.
" Sok-sok munkla vár még arra a maradék ~80 ezer Nokia dolgozóra akiknek hamarosan teljesen az alapoktól kezdve újra kell építeniük a Nokia brand-et."
Azok zömében hálózati szakemberek, nem marketingesek
És miért kéne újáépíteni? Már egy jó ideje jelen vannak a piacon, és egyre erősebbek, ha összejön a lucent-alcatel felvásárlás, EU-ban a legnagyobbak lesznek.
-
Tomcat
őstag
Én és a környezetem nagyon örülünk a végre újra "csempementes" Androidos Nokia (okos)telefonok érkezésének, de ez így még "nekünk" kevés lesz. Remélem jönnek ki még combosabb modellek később már a Microsoft mentes érában akár PV technológiával és fémházzal is. Sok-sok munkla vár még arra a maradék ~80 ezer Nokia dolgozóra akiknek hamarosan teljesen az alapoktól kezdve újra kell építeniük a Nokia brand-et.
-
WinPho
senior tag
Hardverről van valami?
-
Psychopeti
senior tag
Már az androidot is csempésíteni akarják
-
dreamdancer
őstag
Azt el tudom hinni, hogy kitolnak új Ashákat versenyképesebb hardverrel, de hogy KitKat-tel, még ha a végtelenségig átfazonírozva is, azt nem.
Egyrészt a 4z Androidnak legalább akkora a hardverigénye, mint a WP-nek, ergo nem lesz olcsóbb a Lumia 525-nél, akkor meg minek?
Másrészt microsoftos telefon Androiddal, ez PR-harakiri, még az ovisok is rajtuk röhögnének.
-
ldave
félisten
válasz
callmeakos #37 üzenetére
Szerintem a Nokia ultrák már a WP-nek se örültek, szóval egy droid ide vagy oda már mindegy
MeeGo forever!
-
wozzy
tag
Úristen...
-
callmeakos
veterán
Tegnap még az az undormány felület volt, most meg ez a csempés? Hát oké, csak nem hinném hogy ezt a Microsoft hagyná. A legalább egyre több hír jön a droidos Nokiáról, aminek persze kizárólag a Nokia ultrák nem örülnek...
-
halkow
őstag
egy vissza gombal hogy lehet androidos ?
-
zoo8800
veterán
Ezen nem lesz home gomb?
-
aprokaroka87
nagyúr
Ha Tényleg Asha lessz remélem nem vmi 30-50 ezer forintos kategóriában gondolkodnak.
Ha meg droidos akkor necces lessz mert aki utálja a robotot az úgysem vesszi meg.
Bár az mekkora lenne ha jobban fogyna az "Android by Modern UI theme" telefon mint az eredeti WP platform.
Vagy lehet hogy jön az Android Asha OS? -
legiaap
félisten
válasz
kakuk.tamas #20 üzenetére
Az óra bakker...fel sem tűnt volna.
-
Воланд
titán
válasz
tothmaxy182 #26 üzenetére
forkolt droidrol szoltak a pletykak, amiben nincs play.
-
elmepocok
tag
Akkor lesz itt tüzijáték, ha ez tényleg kijön Asha áron
Mi lesz akkor a "túlárazottbutagagyiNokianemis csodahogycsődbementekakutyánaksemkell" felkiáltásokkal
A Nokiánál meg csak ülnek majd, "like a boss", hogy nesze nektek android, a belépő szintre jó nálunk, aki komolyat akar, vesz wp-t.
Senki ne vegye komolyan. -
Cathulhu
addikt
válasz
tothmaxy182 #26 üzenetére
Na, ne erts felre, en jomagam is preferalom az androidot a wp-vel szemben, de egy wp-sitett androidnak semmi ertelme, foleg, ha hazon belul van igazi wp is. Minek energiat es penzt fecserelni egy csempes UI kifejlesztesebe, ha ott az igazi? Arkategoriaban se lehet azt mondani, hogy azert, mert ez joval olcsobb lesz, mivel az 520 se draga es az androidnak is kell egy olyan hardver, hogy rendesen menjen...
-
dsr
senior tag
Ez elég gázos. :/
-
tothmaxy182
őstag
Hát azért az Android rendszernek kétségtelenül vannak előnyei is a WP-vel szemben (és természetesen hátrányai is). Valószínűleg azért sokkal testre szabhatóbb, mint a WP; azért még a Play-ben is több az App, de a játék mindenképpen. Nem kell fizetni a rendszerért, szinte nincsenek hardveres korlátozások (mondjuk azok már WP-n sem olyan hangsúlyosak)...
Ha ezt meglépik, akkor valószínűleg mérlegeltek előtte, és okkal döntöttek így! Már ha csak erre a képre ránéz a júzer, és nem azt látja, hogy egyforma színű téglalapok vannak egymás mellett, lehet, hogy emellett dönt. -
Cathulhu
addikt
Tuti kamu, nem is ertem miert akarna/akart volna a Nokia egy WP-nek kinezo androidot csinalni? Akkor mar inkabb WP. Ennek semmi ertelme.
-
kakuk.tamas
addikt
Asha 1045-nek hívják (lásd órát), és március 25-re teszik a bejelentését (lásd dátum, a képen)
-
M5Norbi
őstag
Akit összezavar annak mindegy mert "csak" egy telefont akar.
Aki meg tudja mit akar az tudni fogja hogy droidos.
fahrii: Az a szemét rendszer sok millió embernek megfelel. Ettől függetlenül lehet hogy te vagy a mobilipar messiása és mindenki más hülye.
Az viszont tuti hogy nem lesz kötelező megvenni. -
BobTail
őstag
Én azt nem értem, hogy miért/miből gondolja mindenki, hogy ez Android alapú, és nem egy átdolgozott Asha?!
-
Steve1207
veterán
Meglesz azért különböztetve, tuti valami alnevet kitalálnak ezeknek (legalábbis nem ártana).
(#6) Ricardo: kár, hogy egy launcher cserével már bomlik az összkép. Nem csak az a fontos, amit fullosan látsz. Én pl allergiás vagyok droidon már a különböző launcherekre, ha van valami egyedi a többi részben. Akár a kikapcsoló menü, ha nem illik vizuálisan a képbe már módosítok rajta
Fejlesztői szemmel ez pedig még fontosabb.
-
Borzalmas, a Nokia valóban megérett a pusztulásra, ha ezzel a szemét rendszerrel hoznak ki készüléket.
-
legiaap
félisten
válasz
takacsbotond #13 üzenetére
Aztán miért is?
-
takacsbotond
őstag
Ezek tényleg ilyen hülyék a Nokianál?!
No comment... -,- -
legiaap
félisten
Múltkor nem arról volt szó, hogy ez csak fake? Most akkor mégis lesz ebből valami?
-
vicze
félisten
Fogadjunk, hogy egy sima S40-es Asha lesz.
Komolyan vicces, hogy naponta változnak, a pletykák róla. -
Thaaleum
aktív tag
Ez azért már sokkal szebb, mint a tegnapi. Mostmár nagyon kiváncsi vagyok.
-
HawerKing
őstag
En mar ugy vagyok vele, nemhiszem hogy lesz belole valami...
-
Maxentius
addikt
Csak akkor fogom elhinni a létezését, ha már hivatalosan is bemutatta a Nokia és kapható is a célzott piacokon.
-
törölt tag
CM-et rá és teljesen rendben van
-
Ricardo
titán
Szebb nem lett ez a felület. egy launcher megoldja. A kérdés az, hogy valóban érkezik e droidos Nokia.
-
ldave
félisten
Szerintem kicsit megtévesztő lehet ez a dolog, hisz kinézetre WP8-ra utal, miközben a háttérben Android fut, simán összezavarhatja a leendő vásárlók egy részét.
-
Fr0z3n
őstag
Ha ez tényleg kijön, egy ciánkékre van vevőjük
-
Paul119
addikt
Fúj
-
YankeeRose90
csendes tag
Korrekt lenne egy ilyen Nokia (sorozat), gyári csempés felület androidon.
-
b4zsi-
őstag
Ahogy nézem ráadásul Dual Sim-es is lesz/lenne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- OLCSÓ MONITOROK
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest