- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
qwerty123
tag
Ezen (a lassúságon) már meg sem lepődök. Mostanában ezt meg lehetett szokni a Nokiától. A 600MHz-s processzorokkal szerelt készülékekben is érdekes módon még a képnézegető és a naptár is akadozik, nem beszélve a kijelzőelforgatásról. Van egy olyan érzésem, hogy az N8-00 sem fogja beváltani a hozzá fűzött reményeket.
-
qwerty123
tag
válasz
ludsimon #362 üzenetére
Az innov8-nak valóban jó a kamerája és az anyagminőség is sokkal jobb, mint egy átlag Nokiánál. De szoftveresen nagyon hulladék. Két hónapja vettem egyet zsír újan, de sírva menekültem vissza a Nokiához (most 6710 Navim van). Szörnyen lassú volt SMS írásnál is, nemcsak másban; nem hallottak hívás közben; ha úgy vettem fel, hogy szétcsúsztattam lefagyott egy másodpercre. Ha éjjel kikapcsoltam reggelre lemerült állapotban kapcsoltam vissza, szoftverfrissítést sem adtak ki hozzá és még sorolhatnám... Bocs az OFF-ért!
-
qwerty123
tag
Szerintem hamar meg fog jelenni a készülék, mert a Nokia szerintem eddig nem rukkolt elő használható érintős telefonnal. Ma már nem elég jó telefont csinálni. Nekem nagyon lassúnak tűnik az 5800/N97/N97 mini hármas az N900-hoz meg nincs sok program egyelőre. Ezzel nem szabad mellé lőniük, mert az nagy beégés lenne. Az ára sem lesz magas szerintem, mert mostanában inkább a Samsung vagy az iPhone a nyerő ebben a kategóriában és valahogy át kell csábítani a vásárlókat. Akarok már egy jó telefont, de letettem az N97 miniről, mert lassúnak találom, remélem ez már használható lesz mindenre. QWERTY billentyűzet még jó lenne bele, bár azt olvastam, hogy lesz belőle QWERTY-s változat is gyengébb kamerával.
Új hozzászólás Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Autós topik
- Nintendo Switch 2
- Milyen autót vegyek?
- Klaus Duran: 2025 dude
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest