-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolty001
tag
Europe: Waiting for approval
-
galmat
aktív tag
Térképet le lehet tölteni bármelyik országról, nem ez a gond. Hanem navigálni nem fogsz tudni az adott országban, csak itthon. De menj, megvárom míg kipróbálod Tajvanban.
Az emberek nagy részének ez nem gond, ritkán vagy egyáltalán nem vezet külföldön. Akinek meg gond, vegyen 620-at.
Amúgy ha az 520 külsejét és kijelzőjét párosítanák a 620-ból a LED-vakuval és a Drive+ navigációval akkor még nagyobbat üthetett volna. Szerintem fölösleges volt csinálni egy 520-at és egy 620-at. Egy telefon elég lett volna ebbe az árkategóriába.
-
Arthuro_Adam
őstag
Kicsúsztam a szerkesztésből, de még annyit hozzátennék, hogy az ominózus mondat ("...a Google Calendar szinkronizáció pedig épp nem működik, épp lassan fél éve.") így leírva egyszerűen nem igaz.
Azzal gondolom te is tisztában vagy, hogy pontosan hogy működik a dolog (ha nem, akkor az szerintem szintén gond), ebben az esetben pedig ezt kellene leírni, ahogy nagyjából a kommentedben tetted.
-
Arthuro_Adam
őstag
Azt tapasztalatból tudom mondani, hogy az elmúlt fél évre ez folyamatosan biztosan nem volt igaz. Most februárban vagy márciusban állítottam be egy Lumia 800-n gond nélkül a szinkronizálás, miután újra engedélyezte a Google.
Most nem próbáltam, de tuti kivette a Microsoft az automatikus beállításnál a szinkronizációt, viszont azt oda lehetne írni, hogy van lehetőség a szinkronizálásra, azt persze külön ki lehetne hangsúlyozni, hogy ez mennyire gáz helyzet (hasonlóan, mint a Symbianos cikkeknél anno, hogy a Gmailes konktaktokat exchange-en keresztül lehetett szinkronizálni).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest