- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Íme az új Android Auto!
- Yettel topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
Új hozzászólás Aktív témák
-
HANDO88
senior tag
Nem,nem csak a Nokia. De ő is része a dolognak,ugyanúgy mint sok más nagyvállalat,vállalkozó stb.......
Ők nem engem szívattak meg hanem más szerencsétleneket, ennyi a különbség.
Akiknek meg kéne védeni bennünket azok sz@rnak ránk,sőt a háttérben üzleteket kötnek ,mutyiznak velük.Ez a szépen összeállt tömény fekália úgy rátelepedett erre az országra hogy ki se tudunk bújni alóla. -
HANDO88
senior tag
"Az Európai Bizottság célul tűzte ki az uniós tagállamokban érvényes nyugdíjkorhatárok további emelését "
Ez pedig a hab a tortán, a most 5 éves korú gyerekek meg majd haláluk után is kötelesek lesznek dolgozni még egy évet. Csak azt mondja meg valami nagyon okos ember hogy hol?
-
HANDO88
senior tag
Milyen emberségre gondolsz és kivel szemben?
A gengszter váltás óta rémálom az életem. Megaláztak,kihasználtak.Ha kellettem előhúztak majd eldobtak mint egy taknyos papírzsebkendőt. De nem csak engem hanem több százezer hozzám hasonlót. A szakadék szélén tántorgok évek óta és nem a saját hibámból.
Az úgynevezett politikusok meg dörzsölik a markukat,harácsolnak és kiárusítják az országot az emberekkel együtt. 45 éves vagyok és csak düh van bennem nem emberség.
Az életemet adnám érte ha látnám porba hullani ezeket a korcs elfajzott embereket -
HANDO88
senior tag
"A elbocsátottaknak támogatási programot kínál a Nokia, illetve a felmondási időt követően további két hónapig állományban tartja őket, hogy több idejük legyen az álláskeresésre"
Ez valószínűleg egyenértékű Viktorka munkahely teremtő dumájával,most hirtelen ígérnek még ezt-azt hogy a hullámokat csendesítsék aztán feledésbe merül.
-
HANDO88
senior tag
Egyre jobb
Én is ma kaptam a frankó ajánlatot.Mivel munkahely kilátástalan a lakóhelyem közelébe így mehetek közmunkásnak havi 47000 nettóért 8 órába.Király.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB WIN
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest