Hirdetés
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Iomega
addikt
Már megoldva, működik más WP7-es telefonon is.
-
b4zsi-
őstag
Hát az offline navival is olcsóbb, mint a Titan. Szerintem , ha elkezd fellendülni a wp7 az nagyrészben a nokianak köszönhető
-
Youri
veterán
Meg is lepődtem volna, ha adná
-
Gusztáv
addikt
Na most akkor ki mit is adott bele ebbe a Nokia MS üzletbe? Na mind1, szerintem így több cég fog navigációs programot fejleszteni WP7-re. Eddig gondolom nem sokan ugrottak bele a esetlegesen ingyenes Nokia Drive miatt.
-
dz1989
senior tag
Szerintem nem biztos hogy jó ötlet volt, mert valamenyi elöny veszit vagy veszithet a Nokia.
-
Meg nem írtak olyan suoftveres védelmet, amit ne lehetett volna feltörni.
Azt viszont észre kell vennünk, hogy a felhasználón múlik, hogy él-e a warezzel vagy nem. Szerencsére az okostelefonok egyre bővülő piacának van olyan pozitív hozadéka, hogy a felhasználók is szivesebben fizetnek az általuk használt szoftverért, mert a tömeges eladásoknak hála, gombokért vásárolsz ma már alkalmazásokat.Amúgy lesz még gondban a Nacigon is ezekkel az áraival...
-
=Mentor=
őstag
Ez evidens, csak sajnos már arról cikkeztek nemrég, hogy feltörték a Nokia Drive progit és sikerült működésre bírni bármilyen márkájú WP telefonon.
-
Az nem biztos, hogy rajtuk is múlik... Szerintem a Microsoft részéről kapják az égi áldást, hogy márpedig ingyenes lesz a felhasználóknak... Ugyanis az USA-ban, illetve nyugat-európai országokban a bing lokalizációja teljesen korrekt, sőt google maps-al vetekszik, addig a rajnától keletre már a sav kimarta térképet...
-
Alexios
veterán
válasz
donceleger8 #7 üzenetére
androidra se tudsz hivatalosan igo-t rakni..
-
adrianv
tag
Gondoltqm, hogy nokia only marad, ez egyik nagy előnye a nokiáknak. Én a helyükben a mapsot sem adnám ki.
-
Blyan
félisten
-
Kasya
nagyúr
Azért a Navigon 30 ezer forintért még mindig csak Európát adja. Ehhez képest a Nokia az egész világra adja a navit. Itt szerintem az ember többet spórol annál, mint hogy azon gondolkodjon, megéri-e vagy se.
Mindenesetre, a lecke adott az XDA-sok elött
A Nokiát teljesen megértem, logikus döntés. Az az ingyenes funkciót is sokallom a többi WP7-től, használják a webes felületet...
-
Amikor az egyetlen megkülönböztető jegy a Nokia WP7-es telefonján a saját navigáció, és egy alapvetően leszálló ágban lévő gyártónak, egy erősen kötött pályán kell nagyot domborítania, akkor bizony az ilyen nüansznyi különbségek döntenek sokszor, főleg a vásárlók nagyobbik felét biztosító laikusok között.
Ha egy Samsung és Nokia között kell választania a felhasználónak, az ingyenes navigáció (ami Navigon alapon amúgy jelenleg 23 ezer HUF),
-
catroot
veterán
válasz
donceleger8 #7 üzenetére
De WP7-re nincs IGO. (persze alternatívák vannak, pl. Navigon)
Sőt úgy tudom hivatalosan Androidra sincs...
-
donceleger8
őstag
Azért akkora probléma nincsen, nem fog navigáció nélkül maradni senki. Az IGO a legtöbb készülékre feltelepíthető, és ez csak egy a több navi program közül. Nekem tetszik a Nokia programja és mivel Nokiám van, így ezt is használom, de ha más készülékem lenne, akkor lehet nem is akarnám az ő megoldásukat, hanem menne fel az imént említett IGO.
-
Blyan
félisten
Ennek mi köze ehhez?
A Google Maps (YoubTube, meg az akámi) a Google szolgáltatás része (szolgáltatócégként vannak a piacon), akik ebből élnek - akármekkora is az Android biznisz, a Google belebukna ebbe, hiszen ezek nélkül nincs a jelenlegi Google sem.
A Nokia meg egy mobilkommunikációs cég, amely elsősorban telefonokat gyárt.Ha a MS nem adná a térképszolgáltatását, akkor lehetne párhuzamot vonni.
-
micimacko
aktív tag
Azért arra kíváncsi lennék, hogy mit szólnának a felhasználók, ha pl. Apple-ra nem lenne engedélyezve a Google Maps, vagy Youtube, vagy bármi, ami a Google-e, csak Androidról lenne elérhető.
Azt megértem, hogy ha nem ingyen adja (naná, hisz dolgozott érte), de nyugodtan kitehetné fizetős változatban.
-
Blyan
félisten
Pedig igazából a Drive és Maps együtt lenne ütőképes, külön külön elég fura.
A Maps mutatja a poikat, stb, a Drive meg csak a navigációra jó, ezt miért kellett így? -
Fancy-boy
addikt
Ez teljesen logikus. Vegyék a Nokiát, ha kell az ingyen navi. Én sem tennék máshogy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Egyelőre nem tervez navigációs szoftvert a konkurens gyártók készülékeihez a Nokia.
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- A héten érkezik az Xbox alkalmazás az LG okostévékre
- Milyen routert?
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- EAFC 25
- Nintendo Switch 2
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Steam Deck
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest