Hirdetés
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Megjelent a OnePlus 13T
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
rututu
csendes tag
Valaki frissített már szoftvert Ovi suittal a telefonon? Nekem felajánlja, hogy van új verzió, csak nem tudom, hogy megéri e frissíteni...
-
rututu
csendes tag
Nektek mennyi idő alatt tölt fel az akku? Régen volt már nokiám, de nem úgy emlékszem, hogy 1 óra alatt töltődne... Nem hiszem, hogy ez a gyorstöltés jót tenne neki.
-
rututu
csendes tag
válasz
szojakatona #118 üzenetére
Szia!
Megoldódott a probléma, már minden működik rendesen (nem töltöttem le egy fájlt...)
Nekem minden jól megy rajta, nem fagy semmi, legalábbis az elmúlt 3 nap alatt minden ok.
-
rututu
csendes tag
Sziaszok!
Én most kaptam egy ilyen telefont, és nagyon tetszik. Elég gyenge vagyok a témában, előtte nem is nokiám volt...
A lényeg, hogy volt rajta gyári magyar térkép hangnavigációval, de elindítottam a nokiamaps-ot, mert kérte a licensz-et, felraktam az új térképeket a maploaderrel, de még mindík kiírja, hogy licensz aktiválása, még 10 nap maradt, felhasználok e egyet belőle.
Van valami tippetek, hogy mit csináljak???
Köszönöm a segítségeteket előre is...! -
meroly
veterán
válasz
szojakatona #114 üzenetére
Hát hogy hogy bírjátok?! Én már rég levásároltam volna inkább az árát, minthogy kétnaponta rohangáljak vissza vele a boltba, vagy ennyire tetszik neki? Mondjuk meg kell hagyni fehérben elég nőcis (ha az van).
Remélem most már jó lesz! -
meroly
veterán
válasz
szojakatona #111 üzenetére
Na szép.
Szerintem sokat jelent az is hogy ugye ez vodának készült, az ő fejlesztői optimalizálták a szoftvert, vagy legalábbi tesztelték. -
-
meroly
veterán
válasz
szojakatona #109 üzenetére
Vagy csak azt az egy játékot.
-
meroly
veterán
válasz
szojakatona #107 üzenetére
Ja jól jártatok. Kártyából meg csak márkásat és csak akkorát amekkorát lehet bele rakni, akkor nincs gond.
-
szojakatona
csendes tag
szoftvert frissítettek rajta és utána eltűnt a pannon felirat. Érdekes, hogy miért?....
Egyelőre ennyi.Ha lesz vmi írok.
Mondta a nő, hogy próbáljuk mellőzni a memkártyát hogy lehet az az egyik hibaforrás. Rakott rá bnőm zenét, mint utólag mondta
Annyiból jó, hogy kaptunk nokia tokot. -
meroly
veterán
válasz
szojakatona #105 üzenetére
Na és akkor megcsinálták? Kijelzőn a "beégett" pannon?
-
meroly
veterán
válasz
szojakatona #102 üzenetére
Oké én elhiszem, legyen szerencsétek
-
meroly
veterán
válasz
szojakatona #99 üzenetére
Nem pesti vagyok, úgyhogy ezt a boltot nem ismerem.
A kijelzős kérdésre meg, bár nem ide tartozik, de vaterán nézz körül. Vagy kérdezd meg infos topikban: sony vaio topik, notebook alkatrész, stb.... -
meroly
veterán
válasz
szojakatona #97 üzenetére
Nem tudom, nem írtad le melyik bolt, de itt nézz körül.
-
meroly
veterán
válasz
szojakatona #95 üzenetére
Mire gondolsz? Mivel kapcsolatban?
-
meroly
veterán
válasz
szojakatona #93 üzenetére
Hát elég sok a keverés ennél a boltnál, remélem nem lesz bajotok belőle.
-
meroly
veterán
válasz
szojakatona #91 üzenetére
Hogyhogy mi a pontos koordinátája? Ezt nem értem
-
meroly
veterán
válasz
szojakatona #89 üzenetére
Akkor ebből úgy néz ki csere lesz.
-
szojakatona
csendes tag
-
meroly
veterán
válasz
szojakatona #87 üzenetére
Hát én ennek csak örülnék.
Amúgy beletelik egy fél órába mire megvan, csak gondolom nem a tiétek az egyetlen telefon, ami a szervizükben van (ha egy jólmenő bolt akkor akár 10-20 darab is lehet egyszerre, ami ugye 10-20 óra)
-
meroly
veterán
válasz
szojakatona #85 üzenetére
Hát az eredeti tulaj IMEI alapján. De ha jól tudom, attól hogy Kazahsztánban letiltották, itton még működik. Nincs egyezség a szolgáltatók közt a tiltott IMEI számokról.
-
meroly
veterán
válasz
szojakatona #83 üzenetére
Az szép, lehet letiltották, főleg hogy mintha azt írtad volna nem biztos forrásból származhat?
Kíváncsi leszek, majd írd meg mi történt. -
szojakatona
csendes tag
Bekapcsol, kéri az ország régiót, majd utána kiírja angolul hogy vegye fel a kapcsolatot az eladójával, mert vmi nem jó. Azt már bnőm tudja megmondani micsoda. Most otthon van. Miután kiírta stop tábla szintű jelzés és megáll lefagy mozdulatlan. Kikapcsolni nehézkes számára. Holnap délután megyünk érte kb 6-7 fele tudok konkrétabbat mondani.
Azt elfelejtette bnőm mondani, hogy rossz a kijelző is. Igaz mondhattam volna én is de ő beszélt ő tudja mi a baja.Elvileg szoftvert frissítenek majd rajta.
-
meroly
veterán
válasz
szojakatona #81 üzenetére
Nemmondod? Hogyan múlt ki szegényke?
-
meroly
veterán
válasz
szojakatona #78 üzenetére
Nemtom, ezen ne agyaljunk.
Vidd be akkor a boltba és meglátjuk mit mondanak rá. -
meroly
veterán
válasz
szojakatona #76 üzenetére
Ja vigyétek, egy próbát megér, de ha nokia garancia van rá, akkor nokia mintaboltba vigyétek inkább.
Akkor szép világlátott telefonotok van -
szojakatona
csendes tag
Persze, hogy van rá gari kb 1 hónapos. Holnap visszavisszük. Amúgy a nyugatinál a leila gsm-nél vettük.
Ismerősömék vettek már ott telót és semmi bajuk nem volt.Amúgy nokia boltba elvittük a 6730-ast és IMEI kód alapján az Emirátusokban lett megvéve és Kazahsztánba lett eladva.
Persze biztos, hogy trükk sztem, mert lopott lehet az egész.
-
meroly
veterán
válasz
szojakatona #74 üzenetére
Hát én megkérdezném, főleg ha van még rá garancia. Új telefonnál elég furcsa, hogy beég a pixel, a 8800mon egy év után lett ilyen.
-
-
Beck86
csendes tag
válasz
kamikaze1983 #57 üzenetére
Szia
most olvastam a Nokia 6730 ról irt leveledet
én pénteken tervezek egy ilyet venni
s csak azt szeretném megkérdezni hogy még mindig az mondod hogy meg éri
jó mondjuk én 25.000 ért veszemde azért megkérdem
nem tom hogy ilyened van e mégja s a GPS az csak ugy lehet használni ha fizetsz érte vagy semmi ilyesmi csak belelépek s ennyi vagy előkel fizetni valami mobilos kapcsolat
ja s nekem ez lesz az elsö Symbiános telom
remélem meg tudom tanulni)
válaszaid elöre is köszönöm
)
-
szojakatona
csendes tag
Azt mondja nem sokat beszél, inkább játszik. Pár sms-t ír. Amit ma mutatott, hogy világosabb felületnél, amikor belép egy menübe pl vagy játszik
a pannon felirat látszik.
Ez elég érdekes.
Azt tudom, hogy a legújabb szoftver van rajta. Érdemes bemenni vmi teló boltba és megkérdezni melyik a legjobb rá? Elvileg symbianos op rendszer és a 023.010
szoftververzió van rajta. -
meroly
veterán
válasz
szojakatona #68 üzenetére
Sokszor nem biztos hogy a legújabb a legjobb. E51-em volt és mikor vittem be gsm boltba mondta a srác hogy visszarak egyel régebbi szoftot mert az kiforrottabb. Ezzel meg is oldódott a problémám (hogy mi volt azt már ne kérdezd).
Barátnőd hozzávetőlegesen mennyit telefonál egy nap? Ha abbol indulok ki, hogy a gyengébbik nemhez tartozik akkor (remélem) jó sokat és úgy birja a 4-5 napot. Fehér van neki? -
meroly
veterán
válasz
szojakatona #66 üzenetére
Egy szoftver frissítés talán segít rajta.
Akku amúgy hogy bírja? -
szojakatona
csendes tag
Sziasztok!
A héten vettünk egy új fehér nokia 6730-as mobiltelefonkészüléket
és olyan észrevételünk van, hogy játék közben lefagy, de úgy, hogy pár óra múlva lehet csak újra bekapcsolni.
1-2x rezeg de annyi. Nektek van valami tapasztalatotok ezzel kapcsolatban? -
fess
őstag
sziasztok
tudtok ajánlani hozzá 1 jó gps szoftvert,ami nem fizetős?ha lehet 1 linket is kérnék hozzá.előre is köszi
-
lantika
tag
válasz
kamikaze1983 #48 üzenetére
Komáromban a Foxconn is ontja a nokiákat,tehát annyira ne legyél biztos a Tiszaújvárosi gyártásban...
-
olmi
csendes tag
Sziasztok!
Most szeretnék egy ilyen készüléket venni és két kérdésem lenne ahhoz akinek már van:
- le lehet-e vele fényképezni egy A4-es méretű dokumentumot (10-12-es betűmérettel) úgy, hogy az számítógépen visszanézve olvasható legyen?
- meg lehet-e nyitni vele dokumentumokat (elég ha megnézhető, nem okvetlenül szerkesztésre) pdf, Word?
Előre is köszönöm a válaszokat. -
kamikaze1983
csendes tag
válasz
GombosFeri #60 üzenetére
A szegényes számomra azt jelenti, hogy egy nagyon gyatra headset, és csupán 512-es kártya, valamint egy hibás CD...
Akkor magyarul jól kifogtam...
Éljenek az összeszerelők és csomagolók!!!Valami infó a hackről???
Fontos lenne!!! -
GombosFeri
csendes tag
válasz
kamikaze1983 #58 üzenetére
Azt, hogy "szegényes" ezt hogy érted??? Teló, akksi, töltö, USB kábel, OVI szoftver, headset, 1GB micro SD térképpel és egy rettenetesen hosszú USB kábel " kb. 10cm" nekem ez volt a doboz tartalma!
-
kamikaze1983
csendes tag
Ja még 1 kérdés! A Ti csomagotok is annyira szegényes volt, mint az enyém??? Vagy csak nagyon az elején vettem és rajtam spóroltak?
-
kamikaze1983
csendes tag
Kösz az infót, valóban jobbak a képek!
A GPS témához annyi, hogy úgy fest, "bejáratódott"... Eleinte se kép se hang, de mostanra 1 percen belül képben van! Felbarkácsoltam a Garmint, azzal már álom!
Viszont a hack még most sem megy... A HelloOX2.v2.03 esetében annyit kapok válaszul, hogy tanusítványprobléma, lépjek kapcsolatba a termék stb.! Valaki valami használható megoldással ( amihez nem kell progmatek diploma... ) tudna szolgálni?
Köszi! -
temes33
csendes tag
válasz
GombosFeri #55 üzenetére
Köszi!
Akkor valami ellenállást figyelhet és nem azt, hogy van-e beledugva valami? Vagy valamit kell piszkálni a telefonon, hogy menjen? mert mondom, aktív hangfalat raktam rá, és észre se vette, tovább szólt a telefon, a hangfal meg süket...
Temes
-
temes33
csendes tag
válasz
"1. Nehéz vele jó képet készíteni, mert el kell forgatni fekvőre ( hülye divat ), és amikor megnyomod az exponálót, mindig megmozdul. Na ettől lesz szép szellemkép… Gyakorlás ajánlott vagy sportfotó mód… De ha sikerül, nincs panasz ( 3.2 Mpx )."
Erre való a 2 mp időzítő
Még rendes fényképezőgépemen is használom, ha látom, hogy hosszabb záridőt kell választani.Viszont lenne egy kérdésem: Vettem egy elektronikai boltban egy kisjack-nagyjack átalakítót 270 Ft-ért, rádugtam az aktív hangfalam, de meg se mukkan, a telefonom szól... Ha rádugok egy fülest fog működni, vagy speciális nokiás átalakító kell?
Köszi!
Temes
-
GombosFeri
csendes tag
Öt napja van ilyen telefonom és kellemesen csalódtam benne! Sok E52 teszt után amikben azt írták, hogy a GPS-jelet 5-10 esetenként 20 perc után találja meg a készülék döntöttem úgy, hogy inkább egy 6730 classic-ot veszek. Mivel ocsóbb a készülék, így azt gondoltam még rosszabb lesz, de nem kerül annyiba. A gyári OVI Maps vagy Nokia Maps 3.0 már ki tudja hogy is nevezik a szoftvert, legrosszabb esetben másfél perc alatt talál pozíciót, kikapcsolt A-GPS-nél és netkapcsolatnál. Sygic Mcguider, hasonló eredményt ért el. Garmin Mobile XT, családiházban, szoba közepén, 10-20 másodperc és pontos is. Ezekkel a szoftverekkel gond nélkül megy a gép és pontos, gyors rajt a GPS.
egyéb:
Billentyűzet nálam nem zavaró. A kijelző mérete rendben van, csengőhangok hangosak és tiszták ellentétben a 6303 classic-al, néma kacsa volt ehhez képest!
Az akkuja, hát nem tudom, mert mivel napi szinten 10 percet lóg adatkábelen a PC-n a telepítések miatt még mindíg fullon van, de a telep megeggyezik az előző 6303 classic-oméval ezért gyanítom, hogy simán 4-5 nap átlag használat mellett amit bír.
Nem fagy, telefonálás közben jó a hangerő és a hangminőség is. Csak jót tudok írni róla, mivel (hivatalos) teszt még mindig nincs erről a készülékről, annak aki ilyet szeretne csak ajánlani tudom, ennyi pénzért végre egy korrekt telefont kap az ember. -
szamovar
tag
válasz
Üdv! Érdeklődnék böngészésbeli tapasztalataidról, illetve GPS használatáról (sikerült rárakni valami használhatót?).
-
hesszan
aktív tag
ha wifi is volna benne... egy teszt valóban jöhetne róla
-
Borg76
tag
Hello. Szeretnék egy kis segitséget kérni.Kaptam egy ilyen tipusu telefont.Ugy tudom erre lehet alkalmazásokat telepiteni.Melyik ismertebb telefonnal kompatibilis ennek a telónak a rendszere?Néztem ismertebb oldalon de nem szerepel a listában.
-
kamikaze1983
csendes tag
Hali Mindenki!
Mivel sehol nincs info a készülékről, gondolom beéritek az én „tesztemmel” is… 10 napja van nálam, amit tudok róla, leírom.
Kezdjük az elején:
Külső!
Visszafogottan elegáns, nem egy villogós mobil, a tudása az első, nem a kinézet.
Az összeszerelés precíz, pontos, az anyagok jók. Nem nyekereg, olyan, mintha egy N-es lenne. A hátlap anyaga határozottan jó! Nem csúszik, nem koszolódik, jó tapintású, kissé érdes. Az eleje… hát fényes, csúszós és minden nyomot hagy rajta, tehát a mai divatnak megfelelő.
A hátulján nyomott, az elején sajtolt formában díszeleg a Vodafone felirat, ami csak kissé zavaró, jobbal illene rá az Nseries…
Minden csatlakozó a tetején, sajna a fülesé tényleg csak 2.5. A memóriakártya fedőlapja, a hangerőszabályzók, exponálógomb és egy „saját gomb” az oldalán. Semmi nem áll ki, véletlen használat kizárva.
A sokat szidott kijelző egyáltalán nem kicsi! Pont illik a készülékhez, a nagyobb már elrántaná vagy kifordítaná a kezemből. Bekapcsolva nem igényelnél nagyobbat. A felbontás, színárnyalat, stb. ismerős, ne nyaljunk a Nokiának.
Szoftver.
Hihetetlenül gyors, nem akad, nem fagy, nem gondolkodik, bár sajna egyelőre nem hackelhető…Majd idővel! Hiába S60v3 fp2, az általam ismert hackek nem jöttek be…
A variálhatóság ismerős, jobban személyre szabható, mint egy Pc…
A gyári navi hulladék, kb. 15 perc, míg megtalálja, hol vagy és alapból csak gyalogos üzemmód megy… az autós fizetős. Ki gondolná? Más navit még nem raktam ( a hack miatt… ).
A médiakezelés kisujjból megy, mindegy, hogy zene, kép vagy videó. A többit lásd más s60v3 fp2 tesztnél…
Három zavaró dolog van:
1. Nehéz vele jó képet készíteni, mert el kell forgatni fekvőre ( hülye divat ), és amikor megnyomod az exponálót, mindig megmozdul. Na ettől lesz szép szellemkép… Gyakorlás ajánlott vagy sportfotó mód… De ha sikerül, nincs panasz ( 3.2 Mpx ).
2. A külső hangszórók hátul alul vannak elhelyezve egymás mellett, így kissé nem tökéletes a hangzás, de nem Xpress a kicsike. Egy jobb fülessel határozottan élvezhető. A beépített effekteket viszont veszettül jól nyomja, ha fekszik az asztalon! ( 3D csengőhangok… )
3. A gombokat nagyok szokni kell! A felső traktus könnyen és jól kezelhető, a legalsó sor viszont sehogy nem esik kézre. Nem süllyed eleget a gomb, többször ellenőriznem kellett, hogy megnyomtam, vagy nem.
Mint mondtam, ezek eleinte zavaróak, de megszokhatók. Minden szériának vannak apróbb betegségei.
Akku.
Na ezt nem gondoltam volna! A tesóihoz képest ( Nseries ) határozottan meglepett a kis akksi. Első töltés után 4,5 napig nyomorgattam ( értsd 2óra duma+játék+zene+beállítgatások+navi próba ), míg igényelte a következőt. Most ismét annyi után kérte a töltőt, bár még egy fél napot szerintem bírt volna. Mondjuk ez meglepett..
Kiábrándító csak a doboza és a tartalma volt… A doboz kicsi és van benne: 1 db Ovi CD ( az enyémben hibás!!! ), 1 db töltő, 1 db 6730 classic, 1 db erősen gyatra füles, 1 db USB adatkábel( kb. 12,5 cm… ), 1 db kezelési útmutató, valamint némi szóróanyag a navihoz. Ja és a telefonba pofátlanul raktak egy 512-es kártyát!!! ( Öcsém 1 éve vett 5310-et, abban 2gigás volt és fasza füles! ) Na ennyit a Vodafone okos üzletpolitikájáról és a limitszériás hipermegaszuperbónuszokról…
Maga a készülék szerintem nagyon kellemes. Annyit tud, mint az N-esek, csak nem olyan hivalkodó, alig butább az új E szériától, de megfizethetőbb! Akinek pedig hiányzik a giroszkóp, vegyen N-est, akinek pedig a Wifi, vegyen E-st. Szerintem nem ér mindez plusz 20-40 ezret…
JJJJA!
A motyó MADE IN HUNGARY, tehát Tiszaújvárosban a Jabilban szerelték!
Ha van még konkrét kérdés, szívesen válaszolok!
Remélem segítettem! -
ertz
aktív tag
Na ahogy nézem ez a telefon sem a legkelendőbbek közé tartozik. Pedig lehet megvenném a napokban a vodánál előfizetéssel, 30 ezer nem olyan rossz ár egy most megjelenő symbianos Nokiáért.
Akinek már van ilyen kicsike: előnyei - hátrányai? -
Sztbeni
őstag
Teszt?
-
meroly
veterán
Mi az hogy HSDPA és HSUPA-t is kapott. Hát még jó, tudniillik a D a download az U pedig az upload, egyik kizárná a másikat is. Jó kis marketing szöveg. Aztán lehet dicsekedni, hogy bebe nekem már HSUPA-m van....
Bocs, csak ez felhúzott, hogy dobálóznak a szakszavakkal a sajtóközleményben, aztán azt se tudják mit jelentenek...
-
zarew
senior tag
na megkaptam.Sajnos nem sok időm van nyúzni.De elsőre a billentyűk,főleg a fölső két menügomb elég zavaró..
Még valami rendes navit kell faragnom rá + samsungról 420 nevet,csak nem tudom hogyan.... -
GGGBR
tag
többi infó[link]
nem rosz teló szerintem, sőt... -
Sztbeni
őstag
Már van a Vodkánál. Ennyiért teljesen korrekt. Nekem azért a kedvencem marad az E52.
-
-
Gyuresz
tag
Üdv!
Elég kihalt itt a téma mostanában gondolom senki nem tud semmit, de nem baj jövő héten jön a következő hónap és lehet újra reménykedni... -
ammo998
csendes tag
válasz
Viktor0610 #31 üzenetére
Azt én is tudom, hogy néhány internetes boltban meg lehet venni, de mikor lesz kapható a vodánal? Illetve, mindenképpen rajta lesz az összes készüléken a vodafon felirat? És mikor lehet kapni a nokia márkakereskedésekben?
-
-
ammo998
csendes tag
Nagyon jó telefon, ahogy megjelenik meg is veszem...
De mikor jelenik meg?
-
ertz
aktív tag
ÉS IGEN!
Nokia 6730 megjelent a magyar netes boltokban is.
Pl. a gsmline.hu -n 62ezer ft.
Annyira nem is húzós, azt hittem több lesz a kezdőára. -
ertz
aktív tag
A Nokia Finland elkezdte árulni a webshopban 255Euros áron (70ezer ft)!
-
ertz
aktív tag
Még szerencse hogy ''júniusban'' megjelenik. Sehol semmi...
-
ertz
aktív tag
Megint eltelt 10 nap, de a vodafone-nál még mindig a május 18-ai árlista van kint a honlapon.
Remélem a következő listában már benne lesz ez a kis cukiság is! -
ertz
aktív tag
Mikormikormikor mááár?
-
mark75
senior tag
Nekem csak a kijelző mérete nem tetszik.Kicsit nagyobb lenne,jobb is lenne és jobban is nézne ki előröl a telo.
-
<NewL>
addikt
huh ez fehérbe nagyon tetszik
nyári telefon -
Ricardo
titán
válasz
veninger.b #15 üzenetére
Sokan szídják az SE-t az "elavult " csatlakozó miatt, de talán egy fokkal még mindíg jobb mintha telefononként változna. Ez a megoldás a legrosszabb.
-
AMD Power
titán
A tudása ok... valószínűleg az ára is az lesz. De műanyag külsőtől picit félek.
-
Z-o-t-y
tag
Tesóm 6234-én egy deka piros nincs, és ősrégi, a vodás nokiákra nem nagyon volt jellemző a piros szín, ez a telefon egyébként tetszetős, nem is nokiás a formaterve. De a 2,4 -es kijelzőért kár, meg persze nem tudom minek még mindig erőltetni ezt a 2,5-ös jack-et, plusz hibalehetőség és költség az átalakító miatt. Amúgy az ára rendben lesz szerintem.
-
Ricardo
titán
Jól néz ki. Végre nem a piros uralkodik a vodás készüléken. ára kérdéses, de szerintem sokaknál nyerő lehet.
-
N-vidi-A
őstag
Nagyon rendben van valóban, tényleg szép készülék!
-
olanor
tag
Ezzel semmi baj nincs , szép
-
ertz
aktív tag
Ez gyönyörűséges, sokat is tud, kell nekem!
Báár... ahogy mostanában néztem a telefonárakat a vodánál szerintem ezt is valami eszetlenül magas árral fogják kínálni. -
Mamuska
őstag
Végül is nem néz ki rosszul, de a kijelző az picit kicsi a készülék méretéhez képest. Nagy hiba viszont a csatlakozója.
-
Dr.Anonymus
addikt
a háttérből jól látszik, hogy kinek szánják ezt a kacatot
de ügyes húzás, Afrikában biztosan ezzel lehet majd villogni -
gyoref1
aktív tag
Asszonynak jó lesz és még a piacon se téved el többet
-
RaveForce
veterán
ha nem fertőzött volna megy a tapicska telefonok core-ja, még vevő is lennék egy ilyenre
-
madarasz92
őstag
Ez jónak néz ki!
-
Stiky
senior tag
Ez a fehér kifejezetten tetszetős.
-
gyoref1
aktív tag
bejön
-
Kickass
őstag
jó árban sikeres lesz, így fehérben szerintem kifejezetten pofás, a 2,2 azért lehetett volna 2,4" is
vagy ez most a 6720Classic kistesója lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A mindössze 12,6 milliméter vastag Series 60 okostelefon 3 megapixeles kamerát, GPS vevőt és 10 óra beszélgetést kínáló akkumulátort kapott.
- Nők, nőügyek (18+)
- iPhone topik
- Home server / házi szerver építése
- Építő/felújító topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest