- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Jövőre ismét csak három Galaxy S csúcsmodell lesz?
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
@matthew@
őstag
Sziasztok!
nemrég a szüleim is beneveztek két ilyen kütyüre. Sztem szépek elinte nekem nem tetszett amikor a tesztet nézegettem mert sztem túl gömböjű viszont így élőben odab.sz sztem nagyon szép és a tudása is rendben van. csak annyi lenne a kérdésem mert alapból volt bennülk 1-1 gb-s microsd és amikor kivellem akkor alig lehetett kihózni és beakni, gondoltam ez azért lehet mert elősszőr volt így, de aztán később is még mindig ilyen, na de ez nem nagy gond véglis nem csrélgeti az ember naponta (én legalábbis).
és még annyi lenne h így visznont fölszabadult 2 db szép állapotú 6300-ás kütyü, szerintetek menyiért éri meg eladni kb. és ha függetlenítjük akkor többet is ellehet érte kérni (kb. 2-3e) vagy sztetek mennyiért rakjam fel így és úgy is a netre?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megérkezett a Nokia legújabb tömegtelefonja, 6300 vonalon, fém házzal, új Series 40-nel. Telitalálat.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- SzoftverPremium.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest