- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Honor 200 Pro - mobilportré
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Yettel topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mdora53
újonc
Helló
Tudna e valaki abban segíteni, hogy hogyan kell beállítani az üzenetekben , hogy egy telefonszámról ne csak az utolsó üzenetet mutassa,
-
heme
újonc
Sziasztok! Információt szeretnék kérni, kérlek, aki tud, segítsen. Azt szeretném tudni, hogy tudok-e gyorsmenüt használni a készülékkel? A telefon egy 90 éves bácsinak csak telefonálásra kell, úgy, hogy a legrövidebb úton bejöjjenek neki a hívható számok(, mert alapesetben ez elég hosszadalmas).
Előre is köszi a választ! -
MK VII
veterán
Üdvözletem.
Tegnap vettem egy ilyen csodát..
Van esetleg valakinek egy hatásos varázslata, hogy csatlakozzon a netre ez a fostaliga?
Kézzel beállítottam, hálózati beállításokkal, akárhogy, ez baszik csatlakozni a netre.
Telekom hálózatról próbálom...
Előre is köszi, ha valaki betéved ide és válaszol.. -
zsof Nokia
aktív tag
Sziasztok
Hol tudom beállítani, hogy az ébresztő ne 10 perces szundín legyen, hanem 20? azért írok ide mert nem dual simes van nekem
-
meroly
veterán
válasz
zsof Nokia #182 üzenetére
Érdemes olvasni a teszt utáni topikot, az talán pörgősebb: [Re:] Nokia 225 Dual SIM - hagyományokat követ
-
zsof Nokia
aktív tag
Jövőhéten az enyém lesz egy ilyen telefon
A kérdésem a következő van benne telefonszám letiltás?
Kedves Nokia 225-ös tulajok Mi a véleményetek a telótokról? -
repvez
addikt
igen valami ilyesmi. Az E51esemet is 3 évig használtam és a mostani androidosomat is, igy már közel 6 éve nem vagyok képebe hogy mi folyik a nokiánál
-
csab2
veterán
Az S30 a Nokia legegyszerűbb rendszere. Utána van az S40, ami már többet tud.
Ezen kívül csak a Windows Phone van, illetve ez az új droidos valami (X1, X2).
A Symbian egy okostelefon rendszer volt, tulajdonképpen az első. Már nem fejlesztik. Ilyen rendszerrel már évek óta nem jött ki telefon. -
repvez
addikt
Ja és annyi kérdésem van, hogy ebben a simbyan rendszerre mindent fel lehet telepiteni amit egy E51-re? a régi telefonom az volt , azóta nem használtam simbyant.
-
repvez
addikt
Udv, fateromnak vettem egy egysimes 225-öst. azt hol tudom beállitani rajta, hogy ne kapcsolodjon nethez? mert kártyás verzióban vettem neki és annyira nem ért hozzá, hogy véletlenül ne tudná elinditani valamelyik netes alkalmazást és igy megenné neki hamar az egyenlegét. ugy hogy nem is tudna róla.
-
csab2
veterán
Utóbbi pár komment nagyon tetszett.
-
meroly
veterán
válasz
-HajTömeg- #166 üzenetére
Olyan ember nincs a földön. Vagy nem ember
-
meroly
veterán
válasz
-HajTömeg- #164 üzenetére
Évtizedek óta ugyanaz a gombsor elrendezése. Gondolom esztétikai szempontból nem színezték be, gondolván az emberek ennyi idő alatt csak megjegyezték
-
meroly
veterán
válasz
-HajTömeg- #162 üzenetére
A leleményes anyukák
-
-HajTömeg-
őstag
Anyám megoldotta,hogy minden gomb fekete és nem látja a felvevő és a kikapcsoló gombokat.
Befestette őket körömlakkal -
meroly
veterán
Hát srácok pedig már komolyan elgondolkoztam hogy megveszem a T-nél ebben a netes akcióban tartalékba, ha a 3720-am elhalálozna..... de egyre jobban gondolkozom rajta.
-
mailroy
csendes tag
Sziasztok! Tudnátok segíteni, hogy a telefon menüjében hol tudom beállítani, hogy ne kérje a pin kódot, illetve hol tudom megváltoztatni a kódot? Köszi
-
Schizoka
aktív tag
na én is megtaláltam azt ami igazán idegesít:ha bekapcsolom teljes hangerőn szól a bekapcsoló üzenet,pedig levettem a hangot mikor kikapcsoltam!
-
törölt tag
válasz
-HajTömeg- #152 üzenetére
Igazából a telefon nekem nagyon tetszik, de ahogy már előttünk is írták, vannak apróbb hiányosságai. A memóriakártya behelyezése/kivétele is elég macerás, úgyhogy vannak bajok...
-
törölt tag
válasz
-HajTömeg- #150 üzenetére
Közben megnéztem én is, elég hamar kikapcsol ha nyomva tartjuk. Billentyűzárt szoktam rá tenni, eddig nem volt vele gondom, de most már engem is zavar...
Lehet visszaküldöm az eMag-nak, ők visszaveszik simán. Helyette kéne akkor valami más... -
törölt tag
válasz
-HajTömeg- #148 üzenetére
Nálam nem kapcsol ki 1 mp után, csal ha hosszan lenyomom. Alapbeállításokon van minden.
-
-HajTömeg-
őstag
Nekem, pontosabban anyámnak az a problémája, hogy a kikapcsoló gombot 1mp ig nyomva kikapcsol.
Ez mekkora bromság.
Állítható ez valahol? -
TCSZ
senior tag
Tényleg ennyire elrontották benne a testreszabhatóságót? Annyira se lehet testreszabni mint az én Nokia C3-at? Ha igen akkor kár ezért a teloért.
-
meroly
veterán
-
csab2
veterán
Ilyen hülye a Nokia. Hiába ugyanaz a rendszer van a telefonon, típusonként eltérő verziót pakolgat a készülékeire. Ez még addig érthető is, amíg arról van szó, hogy egy-egy típus nem tud bizonyos dolgokat. Pl. az én telómban nincs fényképező, mobilnet, MMS, memóriakártya, BT, így logikus, hogy ebbe egy olyan S30 verziót tett, ami ezeket nem tudja kezelni. DE! Hogy abban mi a ráció, hogy alapfunkciókba is belepiszkálnak?!
Kinézem a Nokiából, hogy akkora káosz van náluk, hogy azt sem tudják, melyik szoftververzió mit tud.
-
-
novinyul
veterán
-
csab2
veterán
Nekem ugyan 106-osom van, de mivel azon is S30 van, tuti megegyeznek ilyen téren (lásd: lámpa).
Szóval a jobb oldali választó gomb testre szabható.
A négyirányú menügomb csak négyirányú, tehát nincs középső gomb. A menü a baloldali választó gomb.
Ebből adódóan a billentyűzár baloldali választó gomb + csillag. -
novinyul
veterán
Vettem anyámnak én is egyet,független 2 év garral.Viszont már adhatom is el,konkrétan nem lehet személyekhez csengő hangot állítani(neki fontos),meg még egy rakás dologban visszalépés a telefon.Még a 7230-a is fényévekkel jobban testre szabható.Pedig a nagy kijelző a nagy gombok nagyon bejöttek neki.
-
meroly
veterán
válasz
-HajTömeg- #121 üzenetére
Szolgáltatók nem nagyon szeretnek kiadni dual simes telefont max olyat, amiben mind a két foglalat csak az adott szolgáltató kártyáját fogadja el. Érthető okokból egyébként.
-
-HajTömeg-
őstag
A Tmobilos nem dual simes!
-
meroly
veterán
válasz
-HajTömeg- #118 üzenetére
A Nokia 225 normál SIM-es, nem micro, így nincs mit másolni.
-
-HajTömeg-
őstag
Anyámnak vettem egy ilyen telefont,ma érkezik.
A régi Normál SIM-es telefonjáról (nokia 2600) ,hogy másolom át a legegyszerűbben a számokat az új micro sim kártyára? Valami szinkronizációs program van,ami felteszi pc-re az egyikről és ráteszi a másikra? -
Schizoka
aktív tag
van lámpa gomb a felfele navi gombot kell megnyomni 2* gyorsan
-
csacsi67
addikt
Sajna ezen nem lehet anno nokia e52 használtam.Azota nem volt nokiám Samsung B2710 váltottam le erre mert azon tényleg alig látszik a kijelzö meg aprok a betük. Kimondott melós telefonálásra valo telefon .De mint irtam is tényleg nagyon gyors nincsenek bugok meg nekem az akksi idö ami bejön.Na meg látom a kijelzöt .
-
csacsi67
addikt
- összeszerelés minősége jó egyben van
- beszélgetés/kihangosítás hangereje, minősége tökéletes
- szoftver sebessége kiváló
- S30 hátrányai nem ismerem
- lámpa erőssége megfelelő
- lámpa gyorsgomb létezik-e nem nincs
- gombok kezelhetősége, hangja tökéletes
- képernyő betekintési szöge elfogadható
- képernyő láthatósága napfényben vállalható van ettől 100 rosszabb isugy irom ezekt ,hogy egy i5s meg egy htc one minit használok . 2 nap ota haszálom telefonálásra korlátlan csomagban
de az aksi merülésen nem nagyon lehet észre venni. Sebessége tényleg feltünöen jó.
-
meroly
veterán
válasz
csacsi67 #103 üzenetére
Köszönöm az infót, látszik igen.
Esetleg ha lenne kedved hozzá, mint tulajdonos erre a pár kérdésre válaszolni, azt nagyon megköszönném azt hiszem a többiek nevében is:
- összeszerelés minősége
- beszélgetés/kihangosítás hangereje, minősége
- szoftver sebessége
- S30 hátrányai
- lámpa erőssége
- lámpa gyorsgomb létezik-e
- gombok kezelhetősége, hangja
- képernyő betekintési szöge
- képernyő láthatósága napfényben -
csacsi67
addikt
válasz
zsof Nokia #99 üzenetére
Van benne .
-
Schizoka
aktív tag
Csak azt tudom mondani nagyon jó kis készülék!
Csak azt kéne kideríteni hogy tudnék a belső memóriába másolni mp3 fájlokat?
Aki rájön kérem ossza meg velem
-
meroly
veterán
válasz
zsof Nokia #96 üzenetére
Biztosan nincs benne ilyen funkció.
-
Schizoka
aktív tag
hát a zenelejátszó elég fapados sajnos a c1-01-nek jobb pedig az se egy nagy eresztés
-
TCSZ
senior tag
Sajna mindenhol csak a konzervatív színekben van.
-
meroly
veterán
válasz
zsof Nokia #93 üzenetére
Biztosan nem.
-
zsof Nokia
aktív tag
Sziasztok
Nem tudjátok ez a telefon tud hívásszűrés funkciót? bizonyos számokat le lehet tiltani?
-
törölt tag
Basszus, most nézem eMag-on van sima is függetlenül 15 papírért 2 év garival, ingyenes kiszállítással. Nem ismerem az üzletet. Érdemes onnan rendelni?
-
törölt tag
Lesz egyáltalán ebből egykártyás változat? Igazából független 220-ast is csak dual sim-eset találok.
Nekem bőven elég lenne a hagyományos...
-
Schizoka
aktív tag
Igen sorban írom ahogy kérdezted:
-Jó,nekem megfelel
-jó a hangerő,minőség(közben megtaláltam a kihangosítót csak éppen nem verte ki a szemem)
-sebesség jó nem akad
-erre nem tudok válaszolni ez egy egyszerű telefon telefonálásra sms-re ,azt tudja kiválóan
-hát még nincs este és ma kaptam meg ezért azt tudom mondani hogy az enrgizer lámpámnál rosszabb kb fele
-jó
-nekem jó másnak lehet nem lesz megfelelő
-még nem vittem ki a napraholnap megtudom írni
-
Schizoka
aktív tag
a szerkesztési idő lejárt:kihangosító nincs benne????????
ez az első fekete pont! -
Schizoka
aktív tag
Na megjött a "kicsike"!
Hát én kisebbre számítottam de nem baj ,eddig minden jó kivéve hogy van neki 2.4 mb-os saját memoja és oda hogy tudnék csengő hangot másolni hogy ne keljen micro sd bele.
Teljesen jó készülék szépnek is mondanám egy kicsit csalódtam a zenelejátszóba de tényleg csak kicsit vagy csak még szoknom kell.
Ennyi pénzért nem veszel jobbat az tuti!
Fogásra nem nyöszög, ropog egyben van.
egyenlőre ennyi. -
törölt tag
2 hónapja várok erre a telefonra, de egyelőre csak dual sim-es van függetlenül, olyat meg nem akarok.
-
meroly
veterán
A valaki vett már osszon meg pár tapasztalati infót róla legyen szíves!
A következőkre gondolok:
- összeszerelés minősége
- beszélgetés/kihangosítás hangereje, minősége
- szoftver sebessége
- S30 hátrányai
- lámpa erőssége
- gombok kezelhetősége, hangja
- képernyő betekintési szöge
- képernyő láthatósága napfényben -
Schizoka
aktív tag
Sziasztok!
most rendeltem meg 2 nap múlva itt lesz nagyon várom,szerintem faxa kis készülék ez!
-
=Mentor=
őstag
Telekom Domino csomagban 9990 Ft, rohanjatok venni míg el nem fogy!
-
TCSZ
senior tag
Senki se vet ilyet még?
De jó lenne az is ha a Mobilaréna le tesztelné.
-
meroly
veterán
A 3720-am is, EDGE-n. Sőt olyan helyeken is ahol a sok tapicskolós telefon már nem megy, meg akartunk nézni egy videot és egyedül nekem sikerült betölteni, igaz várni kellett egy keveset, de bejött végül.
Jó nagy akku van a 225-ben,de a kijelző kompenzálja, szóval a készenléti idő átlagos lesz szerintem.
-
TCSZ
senior tag
Köszönöm! Szerintem vakunak egyébként is gyenge a led. Af hiányában szetintem felesleges is. A mostani helyén viszont hosszabb távon kényelmesebben lehet vele elemlémpázni. Jó telefon ez. Aki leginkább telefonálni, sms-ezni, zenét hallgatni és néha kicsit netezni akar annak jó. Az értesítő led és az oldalsó hangerő szabályzó gombok rá fértek volna még. De így is jöhetne nekem.
-
TCSZ
senior tag
Ha valakit érdekelné itt egy "gyári" videó a telefonról. https://www.youtube.com/watch?v=pDA-BuaX33E Remélem nem baj hogy beszúrtam. Mikor lesz rendes tesztje? Vagy MA Tv adásban is lehetne. Sokaknak lehet alternatíva ez a készülék.
-
csab2
veterán
válasz
nightshadow #57 üzenetére
Soroljam?
-
Fancy-boy
addikt
Örülök, hogy a Nokia továbbra is foglalkozik ezzel a célcsoporttal is.
Remélem nem fog megszakadni a Microsoft miatt...
Esetleg jöhetne majd egy 515 utód... -
calocsay
tag
Nekem pár percnél tovább nem tart a beállítás, és nincs egyetemi végzettségem.:-) Ami az androidot böngészést illeti, remelem nem egy Samsung galaxy packet neo-ra gondoltál, ami hasonló arfekvésben van, mert azzal kitéped a hajad. Én az ilyen méret tartományban inkább a gyors információ megszerzét tartanám fontosnak, nem kimondottan a böngészést. Whatsapp, Facebook kliensekkel kvázi átalánydíjért beszél és chat el, levelezésre hibátlan. Több nem kell. Erre viszont hibátlan.
-
vince
őstag
válasz
nightshadow #52 üzenetére
Ezen az alapon a most bejelentett Lumiák (630, 630 Dual SIM, 635, 930) sem lesznek kaphatóak hazánkban.
-
nightshadow
veterán
Lehet, hogy a 225 nem is lesz kapható MO-on: [link]
-
AMD Power
titán
Szeretik nagyon az ilyen telefonokat.
-
meroly
veterán
válasz
Cannabis7 #47 üzenetére
6310 remaket támogatom
Méretre, formára lehetne teljesen ugyanaz akár, csak mondjuk egy normálisabb kamera és vaku/lámpa, erős akku, 3G. Tuti kelendő lenne. Nade az üzlet nem erről szól, mert utána a kutya nem venné meg a többi kompromisszumkötésre kényszerített telefont. -
M.A.Z.
aktív tag
válasz
aprokaroka87 #34 üzenetére
ebben van facebook app...
-
Cannabis7
senior tag
ahelyett h csinálnának végre egy 6310 remake-t.
Kicsit kisebb méret, nagyobb kijelző, de ugyanúgy nagy akksi, és a legalapabb tudás, de sztem a hasonló külső is jó lenne.
jobban vinnék mint ezeket az "alap készüléknek szánt de extraként erre is meg arra is jó " telefonokat -
Hintalow
senior tag
Én nem tudom hová pozícionálni ezt a telót.
A színvilága alapján a fiatalabb korosztály lehet a cél, de őket pont a "butatelefonsága" miatt nem érdekli szerintem.
Amúgy nem értem ezeket az "akkor szenvedj te 20.000Ft-os droiddal" válaszokat, egy lenovo A660-ast használok huszonpárezer Ft-ért rendeltem tavaly nyáron, azóta megy, fagyás v. újraindulás nélkül, tökéletesen teszi a dolgát. -
Genova1983
tag
Ha nálunk megjelenik,szerintem ez lesz Édesanyám új telefonja.A 7230 már eléggé nyüglődik neki.
-
csab2
veterán
válasz
aprokaroka87 #34 üzenetére
Teljesen igazad van. Nokia a saját oldalán így minősíti ezt a telót: Get online. Get social. Internet Phone with big screen. Menjenek az anyjukba!
-
csab2
veterán
válasz
Luck Dragon #26 üzenetére
Jó lesz az Dove-nak is.
-
törölt tag
Tetszetős...
-
elmepocok
tag
Ném értem, mi bajotok van ezzel a telefonnal. Baromi jól néz ki, a kijelzője is nagy, gyorsan működik, kétszer ha kell tölteni egy héten és még az e-mailjeidet is lehúzza. 15 ezerért nem lehet normális okostelefont kapni, ezzel pedig nem böngészni kell...
-
vince
őstag
válasz
aprokaroka87 #31 üzenetére
ami csak telefonálásra meg sms-re jó
Lehet, hogy sokkoló lesz, de jónéhányan vannak, akik egy telefonnal csak telefonálni és sms-ezni szeretnének
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
maggi1886076 #33 üzenetére
Csak ne hirdessék úgy hogy ez egy internetre való telefon,mert nem...a múltkor kezembe került vmi alcatel gombos telefon....a Böngésző kb 10 percig renderelte az m.facebook.com-ot,egy élmény volt,ezek a cpu-k gyengék a mai weboldalakhoz,youtube 176x144/15fps videóját kb 30 percig töltötte,pedig az alap 3G simán jó rá.
-
maggi1886076
addikt
válasz
aprokaroka87 #31 üzenetére
Legyen társad az a 20000ft-os droidos teló
sok éven keresztül
inkább egy olcsó Lumia. Nokia jól csinálja, amúgy sem erre a piacra szánja ezt a telefont!
-
sz.balazs.95
veterán
nekem tetszik.
-
aprokaroka87
nagyúr
Most ez ugye valami vicc?
Minek erölködni ilyen őskori hardverrel?
Az ilyen telefonok max 5000ft-ot érnek függetlenül.
Ár/érték arány 0.
Vicces hogy 20 ezer forintért van Droidos okostelefon.A Nokia meg kiad egy ilyet...ami csak telefonálásra meg sms-re jó.
Megértem hogy sokan keresnek gombos telefont,de sok gyártó nem ismeri az érték csökkenés fogalmát,egy ilyen hardveres telefon 2006-ban is 15-20 ezer ft volt. -
meroly
veterán
válasz
nightshadow #20 üzenetére
Én is néztem. Elképzelésem sincs miért S30+ a megnevezése.
(#28) M.A.Z.: természetesen nem gondolom, de az S30 egy nagyon lebutított rendszere volt az S40-nek, a főként telefonálásra szánt készülékekhez. Itt azért jóval több mindenről van szó. S40-ből is legalább 4-5 féle verzió létezik.
(#27) Prevent: gratulálok
-
Prevent
aktív tag
Piros pont.
Minap néztem euroni ,,,,cs mobilkinálatát.
Igazából ébresztőórát kerestem, ki is választottam a legolcsóbbat (3000 ft + 2 db elem 400 Ft). A kasszához érve megpillantottam egy 2000 Ft-os telenoros mobilokból épített piramist. Inkább vettem egy ilyet hisz ebben is van ébresztő + pénzt is spórolok!
De ez nem minden!
Amit a doboz tartalmazott:
Headset
Adatkábel(microUSB)
Töltőfej
256 Mb microSD kártya
Telenoros telefonszám (300 Ft egyenleggel)
És persze a mobil!
Mit is tud?: MP3, FM Rádió, Ébresztőóra, Kamera, és a telefon tetején két darab Led fény.
Epic -
-
tomistarkapi
tag
Vajon tud ez exchange-el normálisan kommunikalni?
-
b4zsi-
őstag
Nem találom a cikkben, hogy WIFI antenna van-e benne vagy csak mobilinternettel lehet internetezni a készülékkel?
-
halkow
őstag
jobb lenne ha a kamera focusal és led-el fel lenne vértezve videóba 480p 15fps is elég lenne
-
Prevent
aktív tag
(An)Dante!
Elmondanád , hogy ezen a telefonon mi emlékeztet a Windows Phone-ra? -
meroly
veterán
válasz
nightshadow #13 üzenetére
S30 volt régen a 2xxx, 1xxx széria rendszere, amiben még nem volt középső gomb se. Szerintem ebben S40 van.
-
dreamdancer
őstag
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Fritz Teufel #3 üzenetére
A Sony mar gondolt, ott a Z1C
Amugy ebben a telefonban mi a lumias stilusjegy? Szerintem pont olyan, mint 2008 ota az osszes nyomogombos Nokia. -
myatarix
csendes tag
válasz
maggi1886076 #11 üzenetére
Azért az N82 oda-vissza felzabálja és még ki is köpi ezt az izét
Viccet félretéve azért ilyen mobilok is kellenek, normális áron jó vétel lehet egy bizonyos csoport számára.
Amúgy a Nokia N82 volt az eddigi legjobb telefonom, sajnálom hogy annó megváltam tőle, a kamerája mai szemmel nézve is állat
-
M.A.Z.
aktív tag
Végre nőtt egy kicsit a kijelző!
-
nightshadow
veterán
Mi a különbség az S30 és S40 platform között?
-
maggi1886076
addikt
Ilyen is kell. N82 is tudta ezt anno... és annak idején az volt a csúcs!
-
fffeco
tag
Nagyon szép lett!
-
zdanee
őstag
Anyukám következő mobilja. Nagy számok a kijelzőn, rendes gombsor, 3-4 napos üzemidő, MP3-at lejátszik, megszokott Nokia menü. Pont ennyit szeretne.
-
vittorio7
őstag
Egész jól néznek ki, képen. Bár 15K-t nem adnék értük.
-
meroly
veterán
Nem rossz, bár szerintem elég nagy méretű lett a többi gombos készülékhez képest, hisz a 2,8-as kijelzőnek meg a BL-4U-nak is el kell férfnie valahol.
A vékonysága alapján kis törékenynek tűnik, mint anno a 6500 classic volt.
A lámpáér plusz pont, kérdés, hogy azt miért nem lehet a kamera mellé rakni? -
ALBY
senior tag
válasz
Fritz Teufel #3 üzenetére
-> Motorola Droid Mini
csak hát mi nem vehetjük meg -
csab2
veterán
Internetre fel. Na persze. Felsőfokú informatikai végzettség kell ahhoz, hogy beállítsd rajta a netet.
Szánalmas!
Nem értem a Nokiát! Ha valaki netezni akar a telefonján az vesz egy olcsó droidos telefont, amivel kb. 1000x jobb böngészni, facebookozni, mint ezen a telefonon.
Kellenek a gombos telefonok, de nem kell rájuk Facebook, Twitter meg hasonló baromságok. Lehessen vele telefonálni, sms-ezni, email fejléceket le lehessen tölteni (legalább megnézni, hogy van új mail), Opera Mini, legyen benne fényképező, rádió és kész. Ehhez nem kell még csak 3G sem.
Arra lenne eszük inkább, hogy egyszerűen be lehessen állítani a netet! Az iPad Air-emen csak beírom apn-t és kész. -
Fritz Teufel
addikt
Szerintem ezt rétegterméknek szánták. Vékony réteg, de mégis csak réteg... Gondolhatna már valaki az abszolút csúcstelefont telefon méretben (max. 4,5" vékony kávával) igénylők nem is olyan keskeny rétegére.
-
Fr0z3n
őstag
De szép zöldben. Menne az ice watch-hoz
-
kolosanyi
veterán
Egy ilyen 20-25 ezerért, az 520 kamerájával, GPS-szel és a nokiás térképszolgáltatásokkal jó lenne. Így megint csak túl buta, túl drágán.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Relatíve nagyméretű kijelzővel és Lumia stílusjegyekkel érkezik a Nokia 39 eurós alapmobilja.
- OLED monitor topik
- Futás, futópályák
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Gombászkönyvek egyben
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest