- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Annyira nem sakkozás, van egy hosszabbító, amibe bedugsz egy QC töltőt meg egy Dash töltőt. Ez azért nem nagy sakkozás, meg nem olyan nagyon bonyolult. Amúgy is kellhet 2-3 töltő, mert mi van ha egyszerre kell tölteni mondjuk a telefont és a headsetet/tabletet/BT hangszórót, stb?
-
törölt tag
Ez egy másfél éves cikk, és azóta nem sok történt a témában.
Amúgy meg látszik milyen gyorsan halnak ki a nem szabványnak kikiáltott dolgok, lásd a lightning csatlakozó az USB-C ellenében, de akár mondhatnám a microUSB csatlakozót is (középkategóriában és lefelé még simán az van, főleg a kínai cuccokon, aztán tartozékok, BT eszközök, fülesek mind szinte micro csatlakozótt használnak).
Hasonlóan HDMI vs. Display Port témában, és még lehetne sorolni.Egyébként meg annyira nem nagy dolog szerintem ez az egész. Vagy neked szigorúan egy darab töltőd lehet otthon, és kész? Mert nekem van most éppen kettő QC töltőm, lesz hamarosan egy Dash, meg még egy-két régebbi (lassabb) is akad. Mindig arra dugom az adott eszközt, ami tudja gyorsan tölteni.
-
törölt tag
Igen, néztem, hogy már lehet kapni egész sok töltőfejet is. Amikor utoljára szóba került a dolog, akkor emlékszem rákerestem, és kb egy darabot találtam ilyen 15 ezer forint körüli áron, ami azért elég húzós.
Cifu: Én mindig gyorstöltővel töltöm az akksit, kivéve ha mondjuk éjjelre teszem oda, mert a fene fogja végigvárni azt a 2-3 órát, amíg egy ilyen 1-1,5A-es töltő telenyomja.
-
törölt tag
Volt valami olyasmi, hogy a Google befenyített, hogy támogatni kell az UPD-t, erre a QC úgy tervezte át a QC4.0-t, hogy már kompatibilis legyen, de aztán azóta is minden csak QC3.0-t használ, gondolom próbálja a QC tolni a saját szekerét
De amúgy a töltőfej problematikája még továbbra is fennáll UPD-hez. Bár most már látok többet is Ebayen, csak kérdés melyik milyen minőség.
-
törölt tag
A QC eléggé gyenge dolog a VOOC töltéshez képest, megsüti a telefont, lassabb is és visszaveszi a sebességet ha használod a telefont töltés közben, mert nem lenne képes a telefon kezelni azt a hőmennyiséget.
UPD jó lenne talán, de hány dolog használja? Úgy a Pixelek, és kb kész (meg néhány laptop talán), alig lehet normális áron töltőfejet kapni hozzá (vagy én keresem rossz helyen).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Milyen TV-t vegyek?
- E-roller topik
- Milyen monitort vegyek?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest