- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Egy óra, két rendszer
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
devast
addikt
válasz
#16820480 #36 üzenetére
Én értem, hogy nem egyik napról a másikra halnak ezek ki, és a hdmi vs dp totál más téma
Nekem 1 töltőállomásom van, meg egy raklap eszközöm. Lényeg, hogy engem zavar az, ha sokféle szabványú töltőt, vagy akármi mást kell használni, mert a gyártók mindenkit magukhoz szeretnének láncolni, vagy jól megszedni magukat a tartozékokon, nekem meg sakkoznom kell, hogy mit, hova, milyen kábellel dugjak. Egy apple ilyent megtehet, és meg is teszi. Attól még nem szép...
-
válasz
#16820480 #18 üzenetére
Eltérőek a szokások. Én jellemzően a kocsiban töltöm a telefonom, ingázás közben bőven belefér. Otthon meg relatíve sokszor rá van dugva a számítógépre (fotók, videók lementése, zenék másolása, stb.), szóval a gyorstöltés nekem eddig főleg akkor kellett, amikor sokat nyomogattam a telefonom, és nincs a közelben delej (túrázás, orvosi váróban ücsörgés, reptér, stb.).
-
vicze
félisten
válasz
#16820480 #12 üzenetére
QC4.0 = QC3.0+USB-PD. pl.
Annyira kell figyelni, hogy csak akkor USB-PD a töltő, ha USB-C a töltő kimenete. pl. Vagy bedrótozva is lehet, de az a kényelmetlenebb megoldás.
A nagyobb 45W töltőkön akkor érdemes elgondolkodni, ha van laptop is, ami lekezeli. De alapból, ha találsz olcsó laptop töltőt, akkor az is teljesen jó, csak kényelemtelenebb/nagyobb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest