Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberbeni
addikt
figyu, szerinted győrben milyen rendőrkocsik vannak? vagy németországban/olaszországban? persze ittis ottis van alsóbb kategóriás kocsi, de ha egy ferrarit kell üldözni, akkor arra nem a suzuki hadosztályt hívják.
nekem tetszik, ennek ellenére nem hinném, hogy egyáltalán kipróbálom. (így sem jut időm aludni) -
Antibazsi
aktív tag
Milyen jó is lenne egy hungarian edition... 1,3 swit glx-el tolhatnánk utánunk meg a jó kis fehér 1.4-es Astra cirkáló, magasabb szinten meg már rajoskodhatnánk valami kereklámpás Mercivel a fakabátok meg valami új tuning Focussal a nyomunkban....ez már úgy elég reális lenne.
Komolyabbra fordítva a szót nekem baromira tetszik az eddigi videók alapján végre egy igazán arcad NFS ami végre nem akar szimulátornak is látszódni...mióta vártam már.
-
M3Ny3'T
senior tag
Miért? A HP2-ben nem voltak luxus rendőrautók (teszem azt: Murcielago)? Nemigen értem a logikádat...
Nem mellesleg meg király, hogy volt Victoria a HP2-ben, de ha a gép vezette, akkor még a McLarent is alázta. Reális?Engem egyedül ez az elvetemülten sok ActionCam idegesít nagyon. Látványos, azt meg kell hagyni, de nem erről szól a játék. Remélem ki lehet kapcsolni majd ebben is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest