- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
válasz
zombinyul #33 üzenetére
Gondolom, a mobilszámládat is a postán fizeted, ugye? Nincs ezzel gond, de nekem drágább az az idő, amíg elmegyek a postára, mint a havi 800-1000 forint, amibe a számlavezetésem kerül, otthonról kártyával nagyjából fél perc alatt rendezem is.
Félreértés ne essék, nem megtéríteni, áttéríteni, kioktatni, megnevelni akarlak, sok ilyen ismerősöm van, de én másképp oldom meg és ezért nekem a fenti a szokatlan. Különbözőek vagyunk, nekem más kényelmesebb, mint valaki másnak.
-
Keem1
veterán
válasz
csorbajeno #27 üzenetére
Mindenben egyetértek. A csapásirány jó, de ne csak Telekom/Voda és OTP legyen, valamint ne csak egy új, csak erre használható és havi x ezer forintba kerülő kártyával lehessen használni. Az OTP és a Telekom nálam is pipa, mégis kimarad a fizetős plusz kártya miatt. Viszont Supershopként már többet használom, mint a fizikai SS kártyát, mivel egyszerűbb. Csak tokkal együtt odaérintem és már fel is írták a pontjaimat. Ha ugyanilyen lesz a bankkártyás megoldás is, akkor napi szinten fogom vásárlásra használni (a Supershop virtuális kártya ingyenes, kedves OTP!).
#28 kovbandi82: Én se tartom a bankokat szenteknek, de a telkó szolgáltatókat se. Szükséges rossz. Viszont lopták már el pénztárcámat (mázlimra épp kártyák nélkül, buliba mentem), 1200 forinton kívül más nem bánta. Másnap a bankkártyámról vettem fel készpénzt (szintén keveset).
-
Keem1
veterán
válasz
kovbandi82 #24 üzenetére
Nem köcsögöz le senki, szimplán csak nem értelek
Nézd, keresek havi 150k fölötti - 200k alatti nettó összeget. Van a számlámon 500k fölötti - 1000k alatti összeg. Őrizze csak a bank. Ellopni nem tudják, mert napi 30k a limit. Ha több kell, ideiglenesen megemelem.
A mobiltárca hátránya csupán annyi, hogy dedikált virtuális kártya kell hozzá, nem lehet bármilyen saját kártyát hozzáadni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest