- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Yettel topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
oceanrush
senior tag
Felraktam Nexus 4-re, kiprobaltam... Hat ez meg preview-nak is gyenge
-
vinibali
őstag
végignéztem a 40 perc körüli tech tourt, nekem tetszik!
BIOS/UEFI írás, helyreállítás, törlés, mentés! https://www.bvinarz.org/bios-iras/
-
blade zte
őstag
válasz #16820480 #28 üzenetére
Van ubuntu arm-re, következtetés? Úgyvan, ott is van opengl vagy miafene. Nem gondolod komolyan, hogy nem adtak ki gpu drivert, hamár telepítheted 1-2 készülékre. De emulatorban futtathatod, és akkor meg már elmegy(nem tudom hogy áll ebből a szempontból a mostani csúcskategória, de ha elég volt az ubuntuhoz is 1ghz, hogy a felülete menjen...).
"Az új fejlesztőkészlet legnagyobb előnye, hogy az alkalmazások módosítás nélkül minden célplatformon futtathatóak lesznek, melyhez csupán a kezelőfelületek különnőző méretű megjelenítőkhöz való optimizálása szükséges."[ Szerkesztve ]
Oppo find 7 astro black
-
B1T3
addikt
Komolyan valahol már élvezem a hozzászólásaidat. Egy ideje már nyomon követem, ahogy írni szoktál.
[ Szerkesztve ]
-
leslieke
Jómunkásember
Nagyon várós kategória.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
fojuzer
aktív tag
Végre van fejlödés,nem csak az már "umcsi Androidos2 elég sok hibával,ill Nokia s egyébb kellene normálisan müködö,OS-Op-rendszer melyet nem kel átbütykölni ha máson is használni akarják,s egységes kezelö felület,optimalizáltságal párosul4 Várjuk,igaz fene drágák lesznek,szoval nem napi meloskák veszegetik meg!
föolvaso
-
assemble
addikt
Varjuk szeretettel
Az lenne az igazi ha majd a Steam jatekok is mennenek rajta, ahhoz persze ARM-ra kell forditani oket vagy Intel procis telot szerezni -
falijja
őstag
Hát ez semmire nem jó.....
-
BlackmMmDog
aktív tag
kíváncsi leszek rá
ígéretesnek hangzik -
Syl
nagyúr
Tablet verziót akarok Nexus 7-re! Azonnal!
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
törölt tag
-
Peterson_
addikt
-
blade zte
őstag
Minek készítenek egy vadiúj OS-t? Az alap ubuntu is elfutott egy atrix-en. Csak egy skin kéne neki.
Ha csak ezekre lesz elérhetö, akkor én majd felrakom az alap ubuntut az új telefonomra, és kiélvezem a steames játékokat is. Úgyis a rákövetkezö hétre már minden ismertedd telón fog futni.
Oppo find 7 astro black
-
oceanrush
senior tag
Jöjjön csak, még aznap felrakom Nexus 4-re.
-
Azért majd egy MA-tesztre kíváncsi lennék előtte vajon milyen is lehet .
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Echoo
senior tag
Nem gondolom, hogy az Androidot valaha is Linuxra cserélném.
BDave: Na az a WP-ben sincs
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
szerintem nagyon ígéretes ez az ubuntu
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
FragMaster
addikt
Amennyiben van mód visszarakni a stock android rendszert (és miért ne lenne, remélem) akkor nem, mivel ez nyom nélkül történik.
Az LG esetén nem tudom hogyan állnak ehhez, de a Galaxy Nexus esetén nem egyszer hallottam vissza, hogy tojnak a telefonon futó rendszerre, valaki még nyitott bootloaderrel is kapta vissza a szervizből."FragMaster felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!": http://goo.gl/vYc6Ml
-
icon
senior tag
Az Ubuntu kezelőfelületei fickósak: különnőző mindegyik
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=icon
-
Segal
veterán
válasz Retekegér #11 üzenetére
Hihetetlenül túl van ez a garikérdés túlozva.
Addig nem garis amíg nem az eredeti rom van a telefonon meg ha rootolva van de ezek bármikor visszacsinálhatóak onnantól meg újra él a garancia.
Amúgy meg bőven elég ha kijön erre a 2 készülékre onnantól majd a közösség megcsinálja a többire is. Thx XDA...[ Szerkesztve ]
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Echoo
senior tag
-
BatchMan
senior tag
Vajon lesz Xwindow támogatás? - Akkor tényleg minden linuxos program képe látszana a telefonon...
-
DemonDani
addikt
apró fricska
NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
azopi74
addikt
Ennek mi az értelme?
-
raper
senior tag
Bízom benne, hogy jó lesz. Addig meg takarékoskodom.
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
Kérdés: ha ilyet rak valaki a Nexus készülékére, az nem jár garivesztéssel? Vagy hogyan működik ez?
<< Heimdal >>
-
SutiAdi
tag
Hát erre kíváncsi leszek, kár, hogy nincs Nexus 4-em, mert szívesen rátenném valahogy az új Ubuntut
-
tomatos
aktív tag
Az ubuntuval nincs bajom, de a unity nem tetszik. Szóval kiváncsi vagyok mit hoznak ki ebből.
Ha nem írnék vissza 24órán belül adatok közt megtalálod a számom! Viberen üzenetekre is válaszolok! Email címemet használhatod Hangoutsnál!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titánium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Dobozával ,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest