- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Nem lett arányos a fogyókúra
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
Én fullHD-ben azért kíváncsi vagyok a filmecskére, bitang jól néz ki, mer meglestem, de nem ezért akarom annyira megnézni. Hanem mer bele is hallgattam
-
BITBOYS
addikt
-
joey04
titán
Szerintem nagyon jó lett a film is, de a zene is nagyon bejön.
-
eddie17
addikt
Igen, DP mindörökké ott lesz a szeren.
Tron-ra meg ezek után is kíváncsi vagyok. -
Bada Bing
tag
Másfél percen át vártam, hogy elkezdődjön a szám. Aztán kicsit csalódott voltam. A Daft Punkot pedig szeretem.
-
Csemike
aktív tag
A régi Tront láttam, ezt az új tronörököst még nem. A Daft Punkot meg szeretem.
-
Nordic
Közösségépítő
Nekem eddig nemhogy a film, de minden ami a Tron-al kapcsolatos kimaradt az életemből
.
-
mzs718675
csendes tag
nemtom hány éves vagy de ha régi róka, akkor esetleg tod, hogy anno réges régen a pc hajnalán ez nem egy mindennapi dolog volt, hogy minden egyes embernek xboxa +laposa legyen és minden nap facebookon kapálhat a legjobb haverjával. Mondhatni "misztikus" dolog volt nem 1 mindenki számára érthető logikus eszköz tárgy stb stb... Szal anno ezeknek a "tudatlan" embereknek egy hatalmas "wauw" dolog maradt...
-
Crystalheart
őstag
A régi és új filmnek nagyon hasonló hibái és tulajdonságai voltak, ajánlom az első részről szóló SFportalos cikket, meg az idei folytatásról szóló locutus cikket. Röviden: üres film ötletes technikával. Anno a Tron nagyon csúcstechnek számított, ami ma már persze nem egyszerű, de a folytatásban vannak jó ötletek és megvalósítások, pl. a 3D és 2D váltakozása.
-
Hát...a régit én sem láttam, én arra számítottam, hogy köze lesz a Tron 2.0hoz, de igazából nulla egyezés...Nézhető volt, Barátnőmnek tetszett, én láttam már jobbat is. Bár nem csalódtam akkorát, mint a Prince of Persia mozifilmjében.
-
mzs718675
csendes tag
csak nemérted ennyi lesd meg a 82 es tront és gondolkozz hogy anno mekkora bázisa volt/van neki...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- MSI Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS 5-12450H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest