- Mobil flották
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
A T-Mobile teszteli már több, mint egy éve az LTE hálózatot az Ericssonnal, amit 2009-ben kezdtek kiépíteni.
-
Rickazoid
addikt
Nekem 1 éve, 18 órája és 10 perce egyáltalán nem volt jó a véleményem ezzel kapcsolatban, igaz bukást nem jósoltam, de sikert sem.
-
Rickazoid
addikt
Várható volt, nem is volt túl meggyőző. Eleve nem is értettem, hogy mi a francnak kell a Telenornak fenntartania egy külön brandet ahelyett, hogy szimplán csak bevezetnék a díjcsomagokat a sajátjukként és úgy reklámoznák, de még különálló ..akármit is alkotni belőle.... Attól hogy djuice, még nem lesz kelendőbb, aki egy picit is gondolkodik az nem a nevet nézi, hanem a díjcsomagot. Az meg mindegy milyen néven fut. Én 22 létemre a Telenorhoz mentem, a djuice-nak nem is volt olyan díjcsomagja, amilyet akartam, olyan telefonnal, amilyen ki lett nézve, plusz a családi csomag sem enged átjárást. Mostanra persze van olyan díjcsomagjuk + internet csomagjuk, amire váltanék, de nem lehet, mert külön brandek, a hűségidő meg nem enged ilyen váltást, ráadásul a családi csomag még mindig nem enged átjárást, ami megint kizárja. Ilyen apróságok nincsenek a másik két szolgáltatónál, nem szívatják így az ügyfeleiket.
Egyébként a weboldaluk eddig is ilyen nyálas és "nem tudom eldönteni, hogy röhögjek vagy sírjak" állapotot okozó látványt nyújtott vagy csak a közelgő húsvét miatt sikerült összehozni ezt a förmedvényt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Aki 2019-ben walkmanezik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mobil flották
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Windows 11
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest