Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Hokoyumi

tag

nekem az tűnt érdekesnek a cikkben, hogy eddig az volt, hogy az oem-ek nem akarnak külön vga-t beépíteni mert drága...
    most alsó kategóriában nincs új vga, de az összes mobil cuccba építhető processzorban van igp, de nekik az nem jó ők külön vga-t akarnak ami alig jobb mint a prociban lévő...

há mivan ezekkel he?

csináljanak már sandy-e procival meg gtx580 sli-vel 11,6"-os gépet, 2-3KWh-s akkut mellé
    azt lehet mire növeszteni az e-péniszt, meg mire nyomni a sok marketinget

nem jó ezeknek az oem-eknek semmi...

nem hogy elkezdenének végre ésszel összepakolt net/note-bookokat gyártani
    pl a4-es llano mellé minek 6670m?
    ahova kell az a grafikai erő oda a proci kevés...
    nekem e350-es "asztali" gépem van, játékra gpu elég, de proci az érezhetően kevés mellé
    sztem ugyan ez van a llano-val is
    intel meg erős ellentét
    proci az elég kb mindenre (átlag felhasználás szintjén), de a gpu ami bennevan... azt tudják a jelenlévők mire elég..
    nagyok az eltérések a 2 gyártó közt, ezért nem jó igazán 1ik sem (intel mellé dGPU, amd mellé meg külön dCPU) :DDD

(am internetezős/filmnézős gépre még mindig jobb az amd féle megoldás, főleg ha jobban elterjed a gpu gyorsítás is)

szeretném látni hogy az intel radeon alapokra építkező aput licenszel az amd-től :DD

mellesleg, ha az amd hosszú távú terve összejön a bull modullal akkor lehet jó dolog sül ki belőle, csak az még 3-5 év....
    meg az is kb 3-5 év mire az intel megtanul használható gpu-t gyártani, akár nvidia licenszek alapján (mert az ugye van neki...)

Új hozzászólás Aktív témák