Új hozzászólás Aktív témák
-
Kawauso
aktív tag
Brutális üzemideje lesz a K50-nek a D8100 takarékosságával és az 5500-as teleppel, ez szinte borítékolható. *.*
Kár, hogy okvetlenül le kellett húzni mindkét modellt a 8MP-es széleslátóval és a 2MP-es makróval.
-
neoforce
aktív tag
Atya isten ez még csak a kínai megjelenés volt , kb 4 hónap és itthon is elérhető lesz, nekem a sima k50 a szimpatikusabb sajnos a mérete miatt nem jatszik egyébkén egész korrektek lettek és árban is . Bár a 2k felbontas szerintem felesleges.
-
RoBos
senior tag
Akit esetleg érdekel de lemaradt róla: Redmi K50 Series LIVE Launch Event
-
A hajára? Mit játszottak "samponost"? Annyi sokkal jobb hely van ilyen célra.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
-
NemMo
őstag
Kíváncsi vagyok ezekre az új mediatek chipsetekre.
-
Füleske
addikt
-
őstag
-
törölt tag
De csak ezzel tudják eladni meg reklámozni... Igaz, hogy tán sose volt nagyon olyan amire érdemes lett volna akármilyen szuper antutu pontszámos telót venni, de mindegy.
Én még mindig egy poco f2 pro t hajtok, de kamera meg képernyőn meg talán akksin kívül fingom nincs mire kellene ennél erősebb teló. Minden akár komolyabb játékot is visz, mint kés a vajat. -
dilajoska1
őstag
Remélem ez jobb soc lesz mint az Exynos!
Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)
-
-
őstag
válasz SkyLine3000 #10 üzenetére
Attól függ mi a viszonyítási alap, nekem az, hogy egy telefon elfér-e kényelmesen a zsebemben. Általában 15 cm hosszúságig az ideális, 15.5 még éppen belefér. Felette tepsi.
-
neoforce
aktív tag
válasz SkyLine3000 #10 üzenetére
Mihez képest? Nekem az kényelmes méret, lenne.
-
-
-
bear_
aktív tag
Nagyon jó, a kutyát nem érdeklik már ezek az antutu és geekbench pontszámok. Engem inkább a frissítések érdekelnének, amiben a xiaomi nem nagyon jeleskedik.
-
neoforce
aktív tag
De jó lenne ha lenne 6.1" környéki belőle, de tuti péklapát lesz mindegyik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Ukrajnai háború
- Banggood
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest